Свободно време

Звезди, които имат слабост към платената любов

Те са готови да платят 60 000 долара, за да се позабавляват

09.06.2014г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: reuters

Снимка: reuters

Около звездите винаги има много светлини, блясък, но и секс скандали. Вижте кратък списък на някои известни личности, за които платената любов е като хоби или поне така се говори.

Хю Грант

Когато говорим за скандали с платена любов, няма как да не започнем списъка с виновниците с Хю Гранд. Английският чаровен актьор беше хванат със смъкнати панталони през 1995 година.

Тогава полицията на Лос Анджелис го арестува за извършване на орален секс с проститутката Divine Brown. По това време той имаше връзка с красавицата Елизабет Хърли. Заради необуздания си полов нагон той бе глобен с 1180 щатски долара и бе поставен на две години пробация.

Ив

През 2007 година бившият холивудски публицист Джонатан Джаксън твърди, че хип-хоп певицата Ив си е поръчала проститутка в хотелската си стая в Саут Бийч, Флорида.

Певицата от своя страна отвърна на нападките като сподели пред AllHipHop.com: „Ако исках да правя секс с някого, то определено нямаше да си поръчам проститутка.“

Чарли Шийн

Със сигурност не ви учудва, че и любимецът от сериала „Двама мъже и половина“ е в списъка с платената любов. Самият Чарли неведнъж е споделял пред журналисти, че е загубил своята девственост с проститутка, когато бил едва 15 годишен.

За тази услуга дори бил платил с кредитната карта на баща си. Ето какво обясни за платената любов веднъж : Аз не им плащам за секс. Аз им плащам, за да си отидат“. Говори се, че палавият актьор е плащал повече от 20 пъти за секс с проститутка.

Тайгър Уудс

Женен и с поредица от любовници, за най-успешният голф играч също се говори, че има слабост към платената любов и се е обръщал към услугите на добре известна мадам в Холивуд.

През 2009 г. Мишел Браун заяви пред New York Post, че е изпращала на голф играча поне 4 момичета за платена любов, за които е платил 60 000 долара. Често се забавлявал с повече от една.

Дейвид Бекъм

Скандал през 2007 година разтърси една от най-красивите и обсъждани двойки, когато проститутката Ирма Ники каза пред списание In Touch, че през 2007 година футболистът й е платил за секс.

Дейвид Бекъм отрече, а делото срещу издателите бе неуспешно. Извън секс скандала с платената любов за него се шумя още няколко пъти, в които се твърди, че е изневерил на съпругата си Виктория.

Еди Мърфи

За един от най-добрите актьори се говори че е бил хванат в крачка с транссексуална проститутка и не в ергенските му години, а когато е бил женен. Това се случва през далечната 1997 година.

Снимки: Reuters

Коментирай