Свободно време

Тест: Какво иска вашето сърце?

Разберете емоционално или идеалистично е сърцето ви...

16.06.2014г. / 13 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Замисляли ли сте се за какво копнее вашето сърце? Когато сте влюбени, почти винаги действията и думите са водени от него, а не от разума. Решете този забавен тест и вижте от какво се нуждае сърцето ви.

Просто изберете картинката, която най-много ви допада.

Интензивно и емоционално сърце

Ако изборът ви е това добре защриховано сърце, значи сърцето ви копнее за страст. Умеете да обичате дълбоко, с емоционален прилив и винаги сте на крилете на страстта. Обикновено в любовта то ви води.

Ако случайно се разочаровате, знаете как отново да се изправите и да продължите. Според вас в любовта трябва да се рискува, защото ако не рискувате, може да пропуснете най-хубавото. Вярвате че загубата е част от голяма любов.

Идеалистично сърце

Сърцето ви копнее за истинската, голяма и вдъхновяваща любов. Готови сте да чакате дълго докато я срещнете. Имате представа какъв човек бихте искали да бъде вашата голяма любов и именно това ви кара да чакате. Предпочитате чакането, защото знаете че само правилният за вас избор ще ви направи щастливи.

От друга страна, сте лесно раними и неведнъж се е случвало да ви наранят. Когато сте наранени ви трябва дълго време, в което да се излекува вашето сърце и никога не забравяте за раните нанесени върху него.

Сдържано сърце

За да бъдете щастливи на вашето сърце не му трябва много. Без значение дали търсите любовта или сте я намерили, вашето сърце е в покой и щастливо. Ако го разбият, лесно превъзмогвате пораженията, без това да оставя трайни белези върху него.

Сърцето ви е винаги отворено към другите и в него има много любов, която искате да дадете на света.

Свързани статии

Сложно сърце

Ако изборът ви е тази картинка, то в гърдите ви тупти сърце, което копнее за много неща. Това, което искате често се променя, ето защо е трудно да се каже какво ще чувствате.

Един ден сте на вълната на любовта и силно влюбени, в друг – сте незаинтересовани. Вероятно сърцето вие било разбивано неведнъж, но и вие сте били нечия или нечий сърцеразбивач. Лесно преодолявате любовните поражения и те го заздравяват всеки път все по-силно и по-силно.

Снимки: blogthings

Коментирай