Колко от вас са имали възможността или се е налагало да работят с Фотошоп? Това безспорно е един от най-добрите инструменти, с които всяка бръчка, петно или погрешна извивка изчезват само с едно движение на мишката.

Фотошоп ни прави по-красиви! И следващите няколко снимки на известни личности ще ви го докажат. Те са известни, заобиколени са от блясък и слава, разполагат с достатъчно средства, за да поддържат своя перфектен външен вид, но въпреки това се нуждаят от коректора наречен Фотошоп.

Ким Катрал. Любимката ни от „Сексът й градът“ отдавна мина 50-те. Въпреки че винаги е изглеждала безупречно, няколко щриха с Фотошоп свалят поне 10 години от визията й.

Бритни. Мили дами, ако се притеснявате, че кожата на лицето ви не е съвършена като на звезда от шоубизнеса, там нещата не стоят съвсем безупречно.

Очевидно младата певица страда от кожен проблем.

Фърги. Красива, но следите от миналите й забежки към алкохола и наркотиците са си казали думата. Фърги определено е загубила своята свежест. Добре че Фотошоп ни прави блестящи!

Деми Мур. Разликата е очевидна. На корицата на списанието актрисата изглежда на не повече от 30 години. Съвет: никога не излизайте без капка грим или червило!

Мадона. Певицата следва стриктен режим на тренировка и хранене, в комбинация с медитация, масажни и разнообразни козметични грижи.

Както повечето звезди, така и тя, неведнъж се е доверявала на прецизността на пластичната хирургия. Но нищо не прави така безупречна визията, както Фотошоп!

Джордж Клуни. Чаровник и любимец на много дами, Клуни става все по-красив с възрастта. Но ако скоро сте гледали негови фотоси и не откривате първите признаци на стареене като фини линии по челото, не се заблуждавайте, че се е подлагал на козметични процедури. Заслугата е отново на Фотошоп! Още фотографии на звезди може да видите в галерията ни.

Снимки: xaxor.com

Още по темата