Свободно време

Коя Дисни героиня сте според зодията

Кои дами носят нежността на Пепеляшка?

14.10.2014г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Коя Дисни героиня сте според зодията

Везни

Вие сте нежна, добра, чаровна и романтична. Вие сте една Пепеляшка. Обичате музиката, на моменти може да бъдете нерешителна, но в отношенията си с хората сте изключително дипломатична. Не спирате да търсите голямата любов.

Скорпион

Подобно на Есмералда, вие сте лоялна към околните, емоционална и страстна. Трудностите сякаш ви привличат, защото с тях се справяте с лекота. На моменти сте доста потайна.

Стрелец

Дамите от зодия Стрелец много приличат на Рапунцел. Те са оптимисти, честни и обичат свободата. За тях е много важно да бъдат независими. Изключително борбени са и обичат да пътешестват.

Свързани статии

Козирог

Подобно на принцеса Тиана вие сте практична, разумна, търпелива, амбициозна, дисциплинирана и изобретателна. Държите на традициите. В някои моменти сте големи песимисти.

Водолей

На вас подхожда образът на Мулан. Вие сте независима, честна към хората около вас, умна и изобретателна. В повечето случаи сте непредсказуема и харесвате всичко, което е различно и оригинално.

Риби

Вие сте принцеса Аврора. Отличавате се със спокойствие, състрадателност, доброта и голяма любов към животните. Чувствителна сте и имате голямо въображение.

Снимки: Facebook, Disney, Fanpop.com

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
gostenka ( преди 9 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Az ( преди 9 години )
хаха супер! Пепеляшка ми е любима :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар