Свободно време

Какво и как пият зодиакалните знаци

Кои са проблемни пиячи?

23.10.2014г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Представителите на тази зодия обикновено пият малко, защото те притежават вродено чувство за мярка. Предпочитанието им е към леки бири и напитки с ром. Що се отнася до шампанското, то определено е нещо, към което Везните не са безразлични.

Везните са истински отборни играчи, когато става въпрос за парти и се грижат за всички останали преди себе си. Въпреки че те не са най-вълнуващите партньори за пиене, хубаво е на парти вечер да има представител на тази зодия около вас.

Скорпион

Хората родени под този зодиакален знак предпочитат тъмните бири и силните алкохолни напитки. Дамите често разнообразяват с аперитиви, коктейли и текила. Скорпионите рядко определят граница на пиенето.

Тъй като те са интензивен и огнен знак, в никакъв случай не се опитвайте да им поставите мярка на алкохола. Когато няма обект, който да ги подразни, те нямат лошо пиянство, а са готови да се отдадат на задълбочени разговори.

Стрелец

Стрелците са пътешественици и обичат да пробват различни екзотични напитки. Ако на вечеря ви покани Стрелец в някой изискан екзотичен ресторант, не се учудвайте, ако поръча цяла бутилка със саке.

Стрелците обичат и вкуса на коктейли като Мохито, Маргарита или добре отлежалите коняци на елитни марки. Когато пийнат в приятна компания те се забавляват с часове под звуците на музиката.

Козирог

Козирозите са склонни да не прекаляват с консумацията на алкохолни напитки. Що се отнася до вкусовите им предпочитания, сред най-често поръчваните от тях напитки са уиски, джин и тоник.

Свързани статии

Водолей

Водолеите са ценители на хубавото вино, бирата, но обичат и текила, узо и уиски. Когато става въпрос за организиране на парти вечери, те са ненадминати. Започват с вечеря в класен ресторант, а след това цяла нощ могат да обикалят по баровете. Но когато прекалят с алкохола, или са любовно настроени, или стават доста заядливи.

Риби

Хората, родени под този знак не са особено придирчиви в избора на напитки. Те предпочитат водка или по-слаби напитки като бира. Нямат лошо пиянство, но не са и големи купонджии.

Снимки: Photl.com

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Илчева ( преди 9 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
Аз ( преди 9 години )
хехех без ракията всичко останало е вярно :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар