Свободно време

Персонален тест за личността

Какво се крие дълбоко във вас? Борец или философ?

10.11.2014г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В рубриката „Свободно време“ често споделяме с вас забавни тестове, които показват малка част от вашата същност. Следващият е точно такъв. Има само един въпрос, на който трябва да отговорите. Затова помислете добре за отговора, който ще дадете. Той ще подскаже какво се крие дълбоко във вас.

Представете си едно високо бананово дърво. Около това дърво има четири животни:

  • лъв
  • жираф
  • шимпанзе
  • катерица

Животните решили да се състезават и да проверят кой първи ще си откъсне банан от дървото. Според вас кое животно е било най-успешно в състезанието?

Ако отговорът ви е лъв, то вие сте борец. Постигате успех в живота си, с цената на много борба и лишения. Трудните моменти рядко могат да ви повалят, а вашата непримиримост към трудностите действа като стимул за хората около вас.

Ако отговорът ви е жираф, вие сте личност, която мисли логично. Обичате да анализирате почти всяка ситуация, с която се сблъсквате. За вас нещата винаги имат обяснение и ако не го откривате на момента, може да продължите да мислите върху него неопределено дълго време.

Свързани статии

Ако за отговор сте посочили катерица, някъде във вас се крие оптимист. Вие сте положителна личност, която рядко се отчайва, дори в трудни моменти. Усмихнати и приветливи сте и добър съветник.

Ако вашият отговор е шимпанзе, вие сте философски настроена личност. Обичате да прекарвате дълги часове със себе си и да размишлявате. Обичате книгите, дълбоките и смислени разговори с приятели. Не ви липсва и чувство за хумор.

Коментирай