Свободно време

Зодиакалните знаци в социалните мрежи

Кой как се държи?

13.11.2014г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ако някой ваш приятел постоянно публикува снимки на него и любимия човек, то със сигурност е представител на зодия Везни. Но когато са самотни и нямат любим човек до себе си, не спират да споделят снимки и цитати за любовта и раздялата.

Въпреки че държат всички да разберат дали са обвързани или не, те използват всички възможни функции и филтри на социалните мрежи, с които контролират видимостта на останалите си постове.

Скорпион

Ако не са погълнати от служебните си задължения, Скорпионите приемат социалните мрежи като място, в което се конкурират с останалите. Без значение дали ще публикуват снимки, цитати или материал от сериозна медия, те държат да съберат много лайкове и коментари.

Стрелец

Стрелците предпочитат да споделят повече видеа в социалните мрежи. Държат да са забавни и да носят настроение на своите приятели. Това, което публикуват е отражение не само на настроенията им, но и на тяхната същност.

Свързани статии

Козирог

Козирозите са прекалено загрижени за външния си вид. Ето защо, когато правят снимки, те се снимат не толкова за спомен, а за социалните мрежи. Дълго време избират най-подходяща снимка, която според тях ще събере и най-много лайкове.

Водолей

Хората, които са родени под знака Водолей ще публикуват всичко, което искат, без значение дали това ще им донесе негативи. Водолеите са меломани, затова ако ви се слуша хубава музика, просто надникнете в профила на представител от тази зодия.

Риби

Представителите на зодия Риби са творчески личности и често имат възможност да посещават значими социални събития. Бъдете сигурни, че те ще споделят с вас всяка своя изява, победа, постижения, а някъде между тях ще ви разнообразят и с вдъхновяващи цитати.

Източник: elitedaily.com

Снимка: Thinkstock

Коментирай
Свободно време