Свободно време

Топ 5 на най-успешните мъже сред зодиакалните знаци

Най-креативни са представителите на зодия Риби

28.11.2014г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Дейвид Бекъм. Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм. Снимка: Reuters

Всеки зодиакален знак се управлява от определени планети. Според астрологията голяма част от факторите, от които зависи това колко успешни ще бъдем се дължи именно на позицията на водещите планети. Днес отново обръщаме внимание на представителите на силния пол и по-специално на топ 5 на най-успешните мъже сред зодиакалните знаци.

Зодия Телец

Мъжете Телци са надеждни, практични, амбициозни и много любознателни. Имат око за красивите неща и за големите идеи, които винаги са тяхна цел. Изключително търпеливи и упорити са и често са склонни да правят и невъзможното, за да постигнат успех. Постоянно търсят начини да усъвършенстват своите умения и да повишат знанията си.

Изключително независими са, а по време на спор или сложна ситуация, свързана с бизнеса, са толкова гъвкави, че винаги те излизат печелившата страна. Умеят да водят успешно преговори и са високо ценени от бизнес партньорите си.

За мъжете Телци е характерно, че те успяват да достигат до големите проекти и успехи още в младежките си години. Обичат нещата, които ги вдъхновяват. Успешни личности представители на силния пол от зодия Телец са Марк Зукърбърг, Зигмунд Фройд, Дейвид Бекъм и други.

Зодия Лъв

Зодия Лъв се управлява от Слънцето, а всички родени под този знак може да се нарекат щастливци. Що се отнася до представителите на силния пол, късметът сякаш винаги е на тяхна страна, когато става въпрос за постигане на успех и развитие в кариерата, учението и бизнеса.

Тяхното природно господство винаги ги изнася една крачка напред пред останалите конкуренти. Заредени са с голяма доза оптимизъм, а харизмата им винаги ги държи в центъра на вниманието. Обичат не само да постигат успехи, но и да бъдат обсипвани с комплименти за постиженията си.

Държат на лоялността и може да се каже, че са родени лидери. Историята разкрива много мъже лидери представители на зодия Лъв като Барак Обама, Юсейн Болт, Бенито Мусолини и други.

Зодия Везни

За мъжете Везни може да се каже, че са повече от успешни. Умеят да създават трайни и добри връзки с хората около себе си, което много им помага в кариерата. Винаги умеят да балансират, дори в кризисни ситуации, което ги откроява от останалите представители на зодиакалните знаци. Техният знак се управлява от планетата Венера.

Чаровни са, тактични и много дипломатични. Не обичат крайностите и срещнат ли спънки по пътя си, това ги амбицира още повече да продължат напред.

Имат интерес към изкуството и политиката. Историята познава много успешни Везни като Уил Смит, Хю Джакман, Снуп Дог, Ъшър и други.

Зодия Скорпион

Мистериозен и със силна воля за успех и победа. Така може да бъде определен мъжът Скорпион, който е в топ 5 на най-успешните представители на зодиакалните знаци. Скорпионът има много силен магнетизъм и чар, амбициозен е и често поема рискове.

Притежава всички необходими качества, за да постига с лекота своите професионални цели. Освен това плановете му са дългосрочни именно и затова успехът продължава във времето, а не е краткотраен.

Мъжете от зодия Скорпион са родени с голямо чувство за хумор и силна интуиция, която им помага много при взимането на важни бизнес решения. Перфекционисти са, а историята ни напомня за много големи имена представители на тази зодия като Бил Гейтс, Джак Дорси, Леонардо ди Каприо и много други.

Зодия Риби

На пета позиция в топ 5 на най-успешните мъже сред зодиакалните знаци са Рибите. Мъжете Риби са едни от най-креативните в зодиака. С каквото и да се захванат те имат усета как да го доведат до успех.

Свързани статии

Изключително много държат на човешките взаимоотношения и срещнат ли нелоялни партньори са готови да прекъснат партньорството заради некоректното им отношение. Умеят да работят в екип и да бъдат мотиватор на много хора.

Именно това ги прави добри лидери и успешни в кариерата. Решителни са и готови на големи жертви, за да постигнат желания резултат. Тяхната загадъчност и въображение им помагат постоянно да измислят нови и нови големи идеи.

Ето някои големи имена, родени под знака на Рибите: Стив Джобс, Джон Бон Джоуви, Алберт Айнщайн.

Снимки:  thinkstock

Коментирай