Свободно време

Хиполенд с 2 магазина в София през есента

22.08.2006г. / 14 58ч.
Аз жената
Хиполенд с 2 магазина в София през есента

Единствената засега у нас верига хипермаркети за детски стоки ХИПОЛЕНД стъпва тази есен в столицата. Компанията инвестира около 4 милиона лева в изграждането на два хипермаркета. Първият е на площ от 700 кв. м и се намира в новия търговски комплекс “Скай Сити”. Планираната дата на откриването му е 20 септември 2006 г. Вторият е на собствен парцел, до “Метро” в к-с “Люлин”, и ще бъде с площ над 2000 кв. м.

В началото на септември ХИПОЛЕНД ще отвори врати и във Велико Търново – в новопостроения Central Mall. “Хиполенд” ООД е изцяло българска компания и е един от най-големите инвеститори на пазара на детски стоки у нас. Инвестициите за цялата 2006 г. ще надхвърлят 8 милиона лева и ще бъдат разкрити над 250 нови работни места.

ХИПОЛЕНД предлага под един покрив всички стоки, необходими за отглеждането и възпитанието на децата от раждането им до тийнейджърска възраст. Всеки родител може да избира измежду над 9 000 артикула: играчки, дрехи, обувки, книжки, детска и бебешка козметика, бебешки легла и колички, бебешки аксесоари, велосипеди и много други. Предлаганите в ХИПОЛЕНД стоки са от над 100 утвърдени български производители и вносители, с гаранция за качество и на достъпни цени. За учебната година ХИПОЛЕНД ще зарадва учениците с огромно разнообразие от раници, тетрадки и пособия за писане и рисуване.

“Искаме ХИПОЛЕНД да е не просто най-големият хипермаркет за детски стоки, където може да се намери всичко необходимо за детето, но най-вече място за незабравимо изживяване, или “магазин за детски усмивки”, както ние го наричаме”, споделя Мариан Колев, собственик на веригата и Заместник-председател на Българската Асоциация Детски Играчки (БАДИ – България).

Компанията открива първия си обект в края на 2005 г. Към момента разполага с три големи магазина – в Пловдив, Варна и в Бургас. През 2007 г. ХИПОЛЕНД ще открие хипермаркети в още 5 града в страната.

“Лице” на хипермаркетите ХИПОЛЕНД е зеленият ХИПО (като този на снимката). През април т. г. компанията осинови хипопотамчето Норман в Зоологическата градина в София. Ремонт на неговия дом, хипопотамска храна и медикаменти са сред ангажиментите, поети към Норман от новите му “родители”.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ани ( преди 11 години )
Искам да ви попитам за тези акумолаторни коли за цени.дали стават за едногодишно дете.искам да направя подарък!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар