Свободно време

„Империя“ – сезон 1

Новият хит на Fox - „Империя“ с оригинална музика на Тимбаленд

27.01.2015г. / 13 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Photographs © 2015 Fox and its related entities. All rights reserved.

Снимка: Photographs © 2015 Fox and its related entities. All rights reserved.

История за милиарди долари и хип-хоп.... Когато патриархът на хип-хоп империя за милиарди (Терънс Хауърд) разбира, че има опасно заболяване, той е принуден да реши кой от тримата му синове ще наследи семейния бизнес.

Най-големият му син, който е изключителен бизнесмен, но няма музикален талант; средният, който е невероятен творец, но баща му не одобрява неговата хомосексуалност или най-малкият, който е непоправим плейбой, но има комерсиален успех като изпълнител.

Междувременно бившата му жена излиза от затвора, където е излежала дълга присъда и идва да потърси това, което смята, че й се полага. Невероятен семеен сапунен сериал, който представя както модерна, така и написана специално за сериала музика.

Такава е сюжетната линия на „Империя“, която стартира в петък, на 23-и януари, от 22:00 по Fox. 12-те епизода, всеки по един час, разказват историята на хип-хоп империя за милиарди долари.

Свързани статии

Музиката в поредицата е изцяло сътворена от Тимбаленд. Актьорският състав на сериала включва Теренс Хауърд (Лушъс Лайън, глава на музикалната компания „Империя“), Тараджи Пи Хенсън (бившата съпруга и партньор на Лушъс в бизнеса с дрога, Куки) и тримата им синове: Трай Байърс (Андре), Джъси Смолет (Джамал) и Бришер Грей (Хаким).

Не пропускайте „Империя“ – сезон 1, премиера за България, всеки петък от 22:00 часа само по Fox.

Снимка: Photographs © 2015 Fox and its related entities. All rights reserved.

Коментирай
Свободно време