Свободно време

Изберете си сладолед и вижте какво показва изборът ви

Ако обичате шоколадов сладолед, то вие сте творческа натура

23.02.2015г. / 14 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Обичаме да хапваме сладолед по всяко време на годината. Със заливка, плодове или вкус на сметана, изборът на сладолед подсказва не само за нашите предпочитания, но и за характера на личността.

Предлагаме ви един забавен и бърз тест, който ще разкрие малко повече за вас. Няма как да изброим всички чудесни вкусове сладоледи, но сме събрали едни от най-често срещаните.

Направете вашия избор и вижте резултата. А ако внезапно ви се дояде от леденото изкушение, не се бавете, а задоволете желанието си!

Сладолед с вкус на капучино или карамел

  Вие сте гениални! Изключително интересни личности, много любопитни, които не спират да изучават света около себе си. Имате добро социално положение и определено обичате да изпъквате в обществото.

Понякога самочувствието ви е твърде високо. С вас разговорите са безкрайно интересни, защото имате широк кръг от познания. Откривате вдъхновение във всичко около вас, а хората ви намират за вдъхновяваща личност. Родени сте за лидери!

Розов сладолед

С вкус на ягода или малина, ако това е вашият избор за сладолед, за вас може да се каже, че изпитвате наслада от живота. Търсите любовта и романтиката навсякъде. Живеете в настоящето и винаги се опитвате бързо да забравите лошите моменти и да дадете свобода на позитивните мисли.

Ако някой разбие сърцето ви, успявате отново да се изправите, да повярвате в любовта и сте готови да обичате и да бъдете обичани. Харесвате романтичните изненади, а когато имате любим човек до себе си, може да се каже, че той или тя са истински щастливци да ви имат.

Шоколадов сладолед

Шоколадовият сладолед определено е изборът на артистичните натури. Независимо дали оставяте вашите творения на сцена, хартия, платно, петолинието и т. н., вие виждате красотата на света по свой собствен начин.

Неудържими и интензивни сте, когато става въпрос за креативни идеи. Никога не се задържате на едно място и често работите по повече от един проект. Завършвате нещата докрай, независимо, че някои от вашите идеи може да се проточат във времето. Често обичате да оставате сами със себе си, но всички творци го правят.

Ванилов сладолед

Класическият вкус на ванилията е характерен избор на мистериозните личности. Вие определено не сте толкова невинни, колкото изглеждате. Когато общувате с хората рядко слагате всички карти на масата.

Свързани статии

На тези, които искат наистина да ви опознаят, ще им трябва време, за да разберат какво се крие дълбоко във вас. Често показвате тази страна на характера, която другите искат да видят. Това не значи, че сте лоши, просто сте твърде мистериозни. Обичате да комуникирате и да водите интересни и вълнуващи разговори.

Сладолед с вкус на праскова

Вие сте неповторими! При вас всичко е непредвидимо и необикновено, но в добрия смисъл. Вие напълно се отличавате от мнозинството. Стремите се постоянно да растете в положителна посока. Винаги сте нащрек за нови и добри идеи, които бихте могли да доразвиете.

Гледате на живота реално, имате правилна преценка за хората, които следвате по пътя си и имате голямо чувство за хумор.

Снимки: thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
f ( преди 9 години )