Свободно време

Стил и класа на AmfAR Gala

Кои звезди бяха най-добре облечени

18.02.2015г. / 08 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Ню Йорк бе домакин на едно от най-значимите събития с благотворителна цел – AmfAR Gala. Събитието, което се провежда не само в Ню Йорк, но и в Лос Анджелис, Сидни, Сао Паоло, Хон Конг, Торонто и други събира едни от най-големите имена от шоубизнеса, за да окажат своята подкрепа за събирането на средства за борба със СПИН.

На тазгодишната церемония, която се проведе в изискания ресторант Киприани, бяха събрани над 2 милиона долара за борба с коварната болест. Средствата се набират чрез търг, на който всеки гост може да наддава за луксозни стоки, музикални изпълнения.

Събитието е специално и с това, че всяка година биват награждавани личности, които са допринесли по някакъв начин за повишаване на осведомеността за превенция на СПИН.

Камила Алвеш бе прелестна в черно-бяла рокля от колекцията на Romona Keveza. Перфектен баланс между материя, дължина и обем.

Наоми Кембъл бе избрала симетричен тоалет с едно рамо в лилаво. Към него бе добавила и разкоша на диамантени бижута.

На 41, а все така ослепителна, моделът Хайди Клум дефилира с тоалет на Azzaro. Стегнати бедра и безграничен сексапил, който няма как да не бъде забелязан.

Свързани статии

Парис Хилтън, която сме свикнали да виждаме в пищни розови тоалети, този път демонстрира завидна класа в черна дантелена рокля.

Актрисата Брук Щийлдс също бе избрала дантелата като основен акцент в своята визия. Прелестна екрю рокля, която бе съчетала със златен клъч.

На фона на разкошните рокли, моделът Иман бе избрала тоалет от две части на Balmain. С невероятно излъчване, класа и стил, тя е добър пример за това как една жена на 58 години може да бъде повече от ослепителна.

Снимки: Getty

Коментирай