Свободно време

Нели от „Търси се“ очаква второ бебе

Вече е ясен полът на бебето

16.02.2015г. / 09 36ч.
Михаела Лазарова
Нели Хаджийска. Снимка: facebook

Нели Хаджийска. Снимка: facebook

На празника на любовта, в откровено интервю пред Мариана Векилска в предаването „Тази събота“, телевизионната водеща Нели Хаджийска разкри новината, че отново е бременна.

„В момента съм бременна и очакваме нашето детенце след няколко месеца“.... Мечтаехме това да ни се случи и се случи от първия път, като чудо.... Нашите зрители знаят, че първото ни детенце е заченато инвитро, това също.... Винаги съм искала повече от едно дете, дори идеята за три не ми е чужда.“ – сподели водещата на „Търси се“.

Преди да разкаже за своята втора бременност, Нели сподели за това как животът й се е променил в последните няколко години. За хранителните режими, на които се е подложила, за това как със своя съпруг са се преоткрили напълно и отново се чувстват като влюбени, за изпитанията, през които е преминала. „Научих се на смирение и търпение и това ме промени много.“

Свързани статии

Бебето ще се роди в началото на лятото и ще бъде момченце. Нели и съпругът й вече са измислили име на най-новия член на семейството, но на този етап ще го запазят в тайна.

Екипът ни им желае много щастие!

Коментирай