Свободно време

Иво Захариев и Милена Златкова участваха в боулинг турнира за Holiday Heroes

Кой спечели благотворителния турнир на Празничните герои, който се проведе под мотото „Спортувай с мисия“

09.03.2015г. / 11 25ч.
Аз жената
Иво Захариев и Милена Златкова участваха в боулинг турнира за Holiday Heroes

Снежната покривка не попречи на социално-отговорните компании и посланиците на Holiday Heroes да сложат начало на великденската кампания. Празничните герои стартираха шестата си поредна кампания с благотворителен турнир по боулинг, в който се включиха единадесет компании.

На пистите на любезните домакини от Playground Paradise бяха и посланиците на каузата на Holiday Heroes – Милена Златкова, от „Тройка на разсъмване“ по радио „Витоша“, Ивайло Захариев и съпругата му Миряна, както и мениджърката на Празничните герои – Росица Томова.

Отборът на празничните герои не само се включи в турнира, но изгря с нов талисман – шестмесечният Дамян, втора рожба на звездната двойка Ивайло и Миряна Захариеви.

Победител на първият турнир по боулинг на Holiday Heroes стана отборът на VM Ware, който се класира с 569т. На второ място се нареди отборът на MusalaSoft с 505т., а с бронзовите медали си тръгнаха Nestle. Четвърти остана отборът на SBTech.

Всички средства събрани от входните такси на отборите ще бъдат използвани за закупуване на храни и продукти за настоящата кампания „Великден 2015“, чиято цел, отново е да помогне на 5000 нуждаещи се семейства да се насладят на пълна празнична трапеза.

Коментирай