Свободно време

Култовият Carl Cox идва в София с помощта на водка FLIRT

На 30 април прочутият техно диджей зад пулта в Зимния дворец

30.04.2015г. / 16 48ч.
Мария Дуковска
Култовият Carl Cox идва в София с помощта на водка FLIRT

Ако електронната музика можеше да си избере родител, един от тях със сигурност щеше да се казва Carl Cox.

На 30 април един от най-прочутите техно и хаус диджеи в света ще застане зад пулта за голямо шоу в Зимния дворец.

Партито на годината, организирано от Metropolis ще се случи с генералната подкрепа на водка FLIRT. Само преди няколко месеца тя подкрепи друго важно за електронната сцена събитие – TOP 100 DJs World Tour – SOFIA edition със специалното участие на Hardwell, Fedde Le Grand, Sunnery James и Ryan Marciano.

FLIRT се очертава като основен двигател на подобни мероприятия в последно време. Тя е една от малкото водки в света, произвеждани по нова за сектора технология на пречистване чрез сребърна филтрация. В комбинация с многократната дестилация гарантира идеално чиста и мека водка. За всички ценители на качествената музика и на доброто настроение, FLIRT са подготвили коктейли и шотове, а барът ще е отворен през цялата нощ.

Carl Cox е един от класиците на електронната сцена. Въпреки популярността си, той бяга от комерсиалното звучене и остава верен на стила си. Определят го като „Диджеят на диджеите“, „легендарен“, „култов“ и „световноизвестен“.

„Никога в историята не е имало сцена, която да е по-силна от електронната в момента. Тя е по-голяма от рока. Има партита с 200-300 хиляди посетители. Започна абсолютно органично и не се повлия от правителства или исторически промени. Това е мрежа, която опасва целия свят!“ – казва DJ-ят в едно от най-скорошните си интервюта.

Дали Мr. Cox ще успее да счупи още някой рекорд, както го правеше при предишните си посещения в България ще се разбере на 30 април. Едно нещо обаче е сигурно – ще има много FLIRT.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
kLasko ( преди 8 години )