Свободно време

Мода и зодии

Родените под знака на Телец трябва да акцентират върху горната част на тялото си

21.05.2015г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istockphoto.com

Снимки: istockphoto.com

Зодиакалният знак, под който сме родени, до някаква степен оказва влияние върху чертите на личността ни. Оказва се, че звездите могат да диктуват и модните решения, които правим ежедневно. Вижте повече в следващите редове.

Овен

Марс е управляващата планета за зодия Овен. Ето защо един от основните цветове, които трябва да имате в гардероба си е червеният. Силен цвят, който символизира креативност, страст, изявяване.

При официален повод или в ежедневието, винаги намирайте начин да го направите част от вашата визия. Носете обувки, чанти, аксесоари за коса или красиви бижута, инкрустирани с червени камъни.

Телец

Родените под знака на Телец трябва да акцентират върху горната част на своето тяло и по-точно шията, бюста и раменете. Този зодиакален знак се управлява от планетата Венера, което означава, че всеки елемент от визията, който акцентира върху горната част от тялото, ще ги направи още по-чувствени и привлекателни.

Като цяло Телците обичат красотата и лукса и винаги се стремят към него. Не пропускайте да добавите в гардероба си красиви болера, изящни бижута, ефектни шалове. Възползвайте се от изобилието на цветовете, защото това ще ви поддържа свежи и привлекателни.

Отделете специално внимание на флоралните мотиви, меките материи като коприна и пастелните цветове.

Близнаци

Вашата еклектична персона постоянно ви кара да експериментирате с най-различни цветове, материи, стилове и аксесоари. Всичко това ви прави още по-забележителни и отличаващи се от останалите.

Родените под знака на Близнаци имат страст към чанти, гривни, пръстени, часовници. Свободният им дух им позволява да изразят своите емоции чрез красотата на цветовете. Препоръчва се да носят по-често пъстри дрехи и красиви аксесоари с камъни, тъй като това ще ги зареди позитивно.

Рак

Родените под знака на Рак се управляват от Луната. Що се отнася до модата, добре е във визията си често да включват белия цвят, кремавите нюанси, сивото, сребърното. Тези цветове са благоприятни за тях, защото придават определено спокойствие, а на Раците това определено им е нужно, тъй като са доста емоционални. Друг важен елемент, който не бива да пропускат във визията си е дантелата.

Лъв

Лъвовете винаги се стремят да бъдат под светлините на прожекторите и да имат царствено излъчване. Родените под този зодиакален знак са под влиянието на Слънцето. Ето защо е добре в гардероба си да имат повече дрехи и аксесоари в жълто, портокалови нюанси, злато. Яркостта и топлотата на тези багри, ще ги дарят с много настроение и позитивизъм.

Дева

Родените под знака на зодия Дева са големи перфекционисти, дори когато става въпрос за визията им. Техният елемент е Земя и за тях е препоръчително винаги да включват във визията си и земните цветове като зелено, бежово, кафяво.

Друго, което не бива да пропускат са часовниците като аксесоар, които ще завършват тяхната класическа, но винаги стилна визия.

Коментирай