Свободно време

Най-атрактивните перуки на звездите

Коя ви допада най-много?

22.05.2015г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимки: PR

Снимки: PR

На шарени, забавни и разнообразни перуки се наслаждават зрителите на култовото шоу „Като две капки вода“ този сезон. Те са предоставени от салон „Магама“, който разполага с над 5000 перуки в повече от 80 цвята в най-различни дължини и структура – права, чуплива, къдрава.

Всяка от перуките се оформя при необходимост допълнително с екстеншъни, кичури, опашки, тупета и полуперуки. Някои от тях могат да се подлагат на допълнителна химична и термична обработка и да се обработват със специални продукти – стилизанти, поддържащи шампоан и балсам, флуиди.

Екипът от коафьори сподели, че за направата на уникалните образи, които представят участниците във формата, се използват висококачествени естествени и изкуствени перуки и се дооформят според образа, за да изглежда той максимално естествен.

В перуките на Филип Аврамов като Пинк, Жана Бергендорф като Милена Славова и Стефания Колева като Петя Буюклиева например, са вкарани цветни кичури в розово и червено, за да се доближат максимално до образа на изпълнителите.

Обемни и силно тупирани бяха косите на Джуджи като Доли Партън и Маца като Шер. Една от най-внушителните перуки беше на Азис като Бионсе – дълга гъста коса в страхотен златист цвят и преливащи светлоруси кичури.

Също като оригинала беше и перуката в огненочервено с къс бретон и нестандартна форма отново на Азис, който имитираше своята колежка Жана Бергендорф.

Криско умело се превъплъти в образа на Адел с уникална ретро фризура в златисто, а Ненчо развесели цялата публика в образа на Деян Неделчев с къдрава и начупена перука с мокър ефект.

По време на шоуто Азис дари 1000 лева на Асоциация „Промени живота си сега!“, която продължава да помага и да дава перуки на онкоболни напълно безплатно. А дъщеря му Рая отряза косите си по собствено желание, за да помогне на хора, които имат нужда от материал за направата на перука.

Снимки: PR

Коментирай