Свободно време

Датата на раждане разкрива личността (част трета)

Родените на 27-и са интровертни личности

16.06.2015г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Ако сте родени на 26-ти – Талант

Вие имате редкият талант да забелязвате и най-фините детайли на всяка задача, пред която се изправите. Това ви прави изключително ценни на работното място. Вие сте високо отговорни и ефективни.

Постоянно се стремите да доказвате себе си, и ако това не бъде забелязано, ставате нетърпеливи. От друга страна сте много емоционални, а това колкото помага, толкова и пречи в работата ви.

Ако сте родени на 27-ми – Интроверт

Вие сте един класически пример за интровертна личност. Нуждаете се от време, за да релаксирате и останете насаме с мислите си. В комуникацията с хората имате лимит. В ситуации на спор винаги сте убедителни, а към нуждите на другите – чувствителни.

Ако сте родени на 28-ми – Директор

Ако има някой, който е роден да бъде на върха в служебната йерархия, това сте вие. Родени сте за лидери. Изключително добри слушатели сте, имате усет към детайлите, както и визия за бъдещето. Винаги довършвате докрай всяка задача. Когато говорите сте убедителни, но от друга страна и малко чувствителни като личности.

Ако сте родени на 29-ти – Артист

Обичате да работите по ваши правила, защото сте идеалисти. Креативна и интуитивна личност сте. Имате много таланти, които може да развиете, стига да поискате.

Свързани статии

Ако сте родени на 30-ти – Разказвачът на приказки

Вие сте изключително добри в себеизразяването и често имате нужда да го правите. Бихте имали големи успехи, ако се реализирате в областта на журналистиката, творческото писане.

Ако сте родени на 31-ви – Работливият

Вие сте спокойни личности, искрени и твърдо решени да изпълните всичко, което ви се възлага като задачи. Търпеливи сте, но понякога твърде разсеяни. Обичате пътешествията и ненавиждате да бъдете сами.

Снимки: istock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
t ( преди 3 години )
Свободно време