Свободно време

Кратко градско бягство без багаж

В компанията на сайдер No 1 в света

19.06.2015г. / 09 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: Strongbow

Снимка: Strongbow

Кой каза, че можеш да се чувстваш свободен и зареден, само когато си в отпуск и на почивка? С динамиката на днешното ежедневие все повече хора не са съгласни да се примирят с това и се стремят да си осигурят малко „бягство” всеки ден, но без всички усилия, планове и багаж.

#StrongbowMap #LovePlovdiv ❤️

A photo posted by Plovdiv, Bulgaria (@loveplovdiv) on Jun 13, 2015 at 9:37am PDT

Като част от този процес, съвсем естествено се появяват все повече малки градски оазиси. Не, това не са мечти, а реални сцени от града, в който живееш – скрит заден двор, зелена градинка, покривът на кооперацията с изглед към града и планината, града и морето, или тераса спотаена в центъра на града, но с прекрасен залез.

Всички онези места, на които презареждаме и получаваме първата глътка от лятната вечер. Те са все по-необходими в контекста на градския живот и среда и все по-съществена част от градската култура, затова тази пролет марка сайдер No 1 в света* Стронгбоу стартира тяхното „колекциониране“.

#sunset coming #strongbowmap

A photo posted by Silvy Sotirova (@shtinkova) on Jun 7, 2015 at 10:48am PDT

Най-вдъхновяващото е, че Стронгбоу е създал три ексклузивни градски оазиса и ти имаш голям шанс да се възползваш от тях, заедно с приятели. Там ще ти предложат освежаващ, безплатен ябълков сайдер и спираща дъха гледка в сърцето на града. За целта участвай в колекционирането: снимай своя градски оазис и публикувай снимката в Instagram с #Strongbowmap. Добави локация към снимката, и ако профилът ти в Instagram е отключен, тя ще се появи на картата тук, а ти ще участваш в томболата за ексклузивното изживяване на Стронгбоу.

#strongbowmap #party

A photo posted by Silvia Deyanova (@silviadeyanova) on Jun 16, 2015 at 8:12am PDT

Всяка седмица има шестима печеливши за всеки от ексклузивните градски оазиси на Стронгбоу и всеки може да вземе със себе си 5-има приятели. Така че дори и да не използваш Instagram, все още имаш шанс да се качиш на някой от покривите на Стронгбоу.

Открий приятели, които имат профил и ги мотивирай да участват, а когато спечелят, ти ще си първият, който ще вземат със себе си.

Наслади се на ябълковия сайдер в пълния му блясък и не пропускай новото градско изживяване, което ти предлага Стронгбоу.

*по обем продажби според Canadean за 2013


Коментирай