Свободно време

Цветан Соколов и Георги Братоев станаха Holiday Heroes

Волейболистите се присъединиха към благотворителната инициатива

14.07.2015г. / 11 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: Holiday Heroes

Снимка: Holiday Heroes

На 18 юли Holiday Heroes за пореден път ще събере представители на социално-отговорния бизнес в страната. Причината е благотворителният турнир по плажен волейбол, който ще се проведе с любезното домакинство на Спорт волей мания в гр. Божурище.

Едни от най-големите имена във волейбола отново обявиха подкрепата си към благородната кауза. Сред тях са Евгени Иванов – Пушката, Радостин Стойчев, Александър Попов, Методи Ананиев, Симеон Александров, Георги Вълов, Елица Василева, Страшимира Филипова, които подкрепят „Спортувай с мисия“ за пореден път.

Каузата подкрепят и Георги Братоев и Цветан Соколов, които за пръв път стават част от празничните герои на България.

В състезанието ще се включат представителните отбори на партньори на инициативата, както и тим, сформиран от звездни посланици на каузата.

Всички средства, събрани от входните такси на отборите ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти през коледната кампания на Holiday Heroes.

Всичко за турнира може да откриете тук: https://holidayheroes.bg/volley/ или да се присъедините към Facebook събитието: https://facebook.com/events/1667769620118992/.

Коментирай
Здраве и красота