Свободно време

Начинът, по който ядем пицата издава личността ни

Ако сгъвате пиицата си, то вие сте динамична личност

31.08.2015г. / 17 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

„Всичко, което правите и начина, по който го направите, идват заедно, за да образуват една история за себе си.“

Според последни проучвания, различните поведенчески черти, могат да бъдат разкрити дори от начина, по който ядем любимата пица. Замислете се, за това как вие я консумирате. В следващите редове, споделяме четири характеристики. Не забравяйте, докато търсите себе си в тях, да си поръчате една хубава пица. 

Сгъвате парчето

Ако сте то тези, които сгъват парчето пица и лакомо хапват от нея, то вие обичате експлозията от вкусове. Животът ви е динамичен, винаги бързате за някъде, искате да получавате най-доброто, но рядко спазвате правила. Обичате авантюрите и не се страхувате да поемате рискове. Не спазвате етикети, особено когато ядете пица.

Започвате от коричките

Вие искате и се стремите да бъдете различни. Обичате да създавате тенденциите, да показвате своята сила и драматизъм. Винаги сте спонтанни и привличате вниманието към себе си. За вас животът е като състезание, големи оптимисти сте и лесно създавате социални контакти. Не се страхувате да изразите вашето мнение, независимо дали ще се хареса или не на другите. 

Използвате нож и вилица

Хората, които хапват любимата си пица с помощта на нож и вилица са привърженици на отборните игри. Обичат да се хранят в компания и никога сами. Не харесват промените и често се оставят на рутината. От друга страна вярват, че истинските приятелства са стабилните взаимоотношения с другите. На тях може да се разчита, обичат да разговарят с дълги часове, особено ако към пицата има и хубаво вино.  

Свързани статии

Отрежи, вземи и хапни

Ако хапвате по този апетитен начин пицата си означава, че сте перфекционисти. За вас храненето е изкуство, ето защо сте усвоили перфектния за вас начин да консумирате пица. Обичате да експериментирате с вкусове, а пицата е една от храните, с която правите това най-добре.

Може дълго избирате, но едно е сигурно – имате нюх за добрите неща. От друга страна, вие сте състрадателен човек и хората много ви ценят като личност. В работата постигате успехи с цената на много труд. 

Снимка: istock

Коментирай