Свободно време

Изберете си листо и вижте какво показва за вас

Песимисти или оптимисти сте

10.09.2015г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: storydose.com

Снимка: storydose.com

Изборът ни на цвят може да подскаже много за характера ни. Днес споделяме един забавен тест, в който ще трябва да си изберете това листо, което най-много ви харесва. След това вижте какво показва изборът ви за вашата личност.

Оранжево листо

Ако вие сте избрали листо в оранжев цвят, за вас може да се каже, че сте топла, оптимистично настроена личност, която лесно общува с другите. Уверени и решителни сте. Рядко проявявате агресия, обичате да бъдете заобиколени от хора и обичате партитата и социалните събития. Когато се намирате в група, често привличате вниманието към себе си, тъй като сте добър оратор.

Червено листо

Червеният цвят е избор на екстровертните личности и на тези, които са смели и уверени. Те обичат секса и имат силен инстинкт за самосъхранение. Винаги се стремят да бъдат в центъра на вниманието. Жизнени са и винаги кипят от енергия.

Зелено листо

Вие сте практична личност, която е здраво стъпила на земята. Обичате природата и винаги търсите баланс между тяло и душа. Към другите сте мили, щедри и състрадателни. Когато на пътя ви изникне проблем, действате докрай, за да може да го разрешите. Тъй като сте много отдадени на хората около вас, внимавайте да не пренебрегвате собствените си нужди и интереси.

Кафяво листо

Ако вашият избор е листо в кафяво, то ви е сте лоялна личност, която умее да създава здрави основи, стабилни и надеждни във взаимоотношенията с другите. Винаги сте приятелски настроени, имате усет към красивото, а в работата винаги постъпвате отговорно.

Бяло листо

Вие сте личност, която най-вероятно се намира в преходен период в живота си, подготвяйки се за нови начала или търсене на ново направление в една или повече области. Колко време ще отнеме, за да преминете през този период, зависи от много фактори.

Свързани статии

От друга страна изборът ви показва, че вие държите много на външния си вид, на чистотата и хигиената. Оптимисти сте, мъдри и разумни.

Синьо листо

Ако сте избрали синьото листо, вие сте консервативна личност. На вас може да се разчита. От друга страна сте доста предпазливи в социалните контакти и трудно давате доверието си. Не действате импулсивно, а винаги обмисляте добре всяко действие или дума.

В любовта ви трябва повече време преди да разкриете чувствата си. Нуждаете се от хармония и спокойствие в ежедневието си, от повече време за размисъл и себепознание.

Снимки и идея: storydose.com

Коментирай