Свободно време

Каква личност сте според сутиена, който носите?

Всеки избор в живота говори за нас!

11.09.2015г. / 11 31ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всеки избор в живота е провокиран от личността ни. Неслучайно различните хора правят различни избори, имат различни предпочитания и харесват различни неща.

Дори изборът ви на сутиен може да се окаже красноречив за личността ви! Убедете се сами – разберете каква личност сте, ако избирате някой от следните модели сутиен:

Повдигащ сутиен

Вие обичате да контролирате. Доминираща сте в любовта и в работата. Ако има някакво голямо събитие за организиране, то вие обикновено отговаряте за него. Вие сте неустоима и е трудно да останете незабелязана.

Сутиен без презрамки

Вие сте вълнуваща личност от приключенски тип. Обичате да поемате рискове, не се страхувате от непознатото и винаги сте готова да опитвате. Но когато става въпрос за модни решения, предпочитате да играете на сигурно. Не се обръщате към скандалното и предизвикателното.

Класически сутиен с дебели презрамки и изчистена чашка

Тези сутиени са чудесни за всекидневна употреба. Те подсказват за вас, че се чувствате удобно в своята кожа и не се притеснявате от нищо. Обичате да се обличате в класически тип дрехи, които никога няма да излязат от мода. Практична личност сте. Не обичате излишните кавги и разправии. Действате само и единствено чрез вашата интуиция.

Сутиен с банели

Винаги търсите подкрепа от близките си. Имате големи очаквания от приятелите си и искате да са до вас, когато имате нужда. Забавна личност сте – такава, която всеки би искал на своето парти или събиране.

Сутиен с предно закопчаване

Оценявате удобството. Обичате да взимате нещата под свой контрол. Харесва ви всичко, което ви трябва да е леснодостъпно. Това, че избирате сутиен с предно закопчаване говори за вас, че сте свободолюбива личност, която не търпи окови около себе си и няма търпение възможно най-бързо да се освободи от тях.

Сутиен с кръстосани плътни презрамки на гърба

Вие сте консервативна личност, която обича практичното, въпреки че избирате нетрадиционни презрамки за сутиена си. Обичате да се чувствате удобно. Добра сте в усета за модното и новото. Трудолюбиви сте и често поставяте работата си на първо място.

Снимка: iStock

Сутиен с подплънки

Вие сте интелигентна и прагматична. Винаги търсите най-доброто решение за даден проблем. Гледате консервативно на нещата от живота. Не обичате да парадирате с уменията си, но околните винаги ги забелязват. Удобството е на първо място за вас.

Сутиен тип корсет

Сутиенът тип корсет ви прави да изглеждате като момиче с прекрасна фигура без излишни тлъстинки. Обичате винаги да изглеждате безупречно. Харесва ви с лекота да ви се получават нещата. Изключително енергична личност сте. Заради винаги кокетния ви външен вид околните често ви мислят за горделива и надменна.

Спортен сутиен

Вие сте активни, здрави и с много пълноценна връзка между тялото и ума ви. Имате ясни цели в живота и сте твърдо решени да ги постигнете. Не ви пука какво мислят хората, стига да е важно за вас. Отворени сте към критики и коментари – те не ви притесняват ни най-малко.

Дантелен сутиен

Вие сте вглъбена, интровертна личност, която се вглежда в детайлите. Приятелски настроени сте. Винаги планирате стъпките си, дори да става дума за пътуване. Искате да подредите бъдещето си по най-добрия начин. Честни и открити сте и благодарение на това хората просто се влюбват във вас.

Свързани статии

Сутиен с откачащи се презрамки

Важно е за вас винаги да си оставяте вратички. Винаги искате да имате повече от една възможности. Разбрана личност сте и можете да правите компромиси. Гъвкава сте и сте готова на всичко, за да се справите добре. Цените практичните неща и затова и покупките ви са винаги добре обмислени.

Без сутиен

За вас сутиенът е просто глупаво и ненужно неудобство. Обожавате свободата. Нямате никакви задръжки както в общуването, така и в секса. Никога не позволявате на другите да ви кажат какво да правите – вие просто имате свободен дух. Някои дори ви мислят за луда, а истината е, че лудостта е вдъхновение. Можете да поемате отговорност и това се цени в професионален план.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Поздравления за уникално глупавата статия!! Почти всяка жена има няколко и различнои на вид сутиена, всички жени ли са шизофреници, бре джанъм?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар