Свободно време

Вдъхновение на седмицата: Гмуркане в океан с инвалидна количка (видео)

Една история, която докосва

14.09.2015г. / 14 46ч.
Михаела Лазарова
Вдъхновение на седмицата: Гмуркане в океан с инвалидна количка (видео)

Колко често сте си мислили, че мечтите ви не могат да се сбъднат? А колко често се оплаквате от живота си, от несгодите? Трудностите са в състояние да ни откажат, да ни смачкат, забравяйки, че има хора, които имат много по-тежка от нашата съдба, но с неимоверно голям хъс за живот.

Свързани статии

В рубриката „Вдъхновение на седмицата“ споделяме една вълнуваща история. Историята на Сю Остин, която повече от 16 години е в инвалидна количка. Въпреки страховете, донякъде неразбирането на обществото към хората в неравностойно положение, Сю се вдъхновява не само да създава необикновени неща, но и да промени разбирането на света към хората, които са принудени да бъдат в инвалидни колички.

Тогава се ражда и нейната вълнуваща идея да направи гмуркане в океана, докато седи в количката. Едно вълнуващо видео, една история, която докосва и напомня да бъдем силни. Споделяме я с вас и не забравяйте, че от дясното падащо меню може да изберете и субтитри на български език.

<iframe src="https://embed-ssl.ted.com/talks/sue_austin_deep_sea_diving_in_a_wheelchair.html" width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

Коментирай