Свободно време

За какво силните жени не дължат извинение?

За това, че сте съсредоточени върху целите си

21.09.2015г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да бъдеш силна жена в днешното общество е нелека задача. Както мъжете, така и жените не харесват силните. Силните дами имат привлекателна външност. Те са заплаха за тези, които не притежават нужните качества. Ако вие може да наречете себе си силна жена, знайте, че никога не бива да се извинявате за:

Знаете коя сте и какво искате от живота

Вие сте наясно коя сте и какво искате от живота. Знаете как и къде да поставяте граници и какво е приемливо и непростимо. Изборът ви за това, как искате да живеете ви е ясен и само вие сте в състояние да го промените.

Вие сте достойна конкуренция

Откакто свят светува, възможностите на жените са поставяни под съмнение. Само защото сте жена не значи, че не сте конкурентоспособни. Дамите обичат да печелят. Те са непоколебими, хитри, енергични и знаят как да използват своите женски характеристики, за да постигнат това, което желаят.

Фокусирани сте върху целите си

Когато една жена има цели, тя става непоколебима и борбена. Нима това е лошо? Не и никому не дължите извинения за това, че имате смели амбиции.

Умна сте и имате собствено мнение

Дамите трябва постоянно да доказват, че наистина са добри в това, което правят. В това няма нищо лошо, защото така се превръщат в едни уверени, компетентни, интересни и вдъхновяващи личности, които не дължат никому извинение за всеки постигнат успех.

Свързани статии

Не дължите извинение за това, че понякога няма да сте на точното място

Една силна жена е успешна в кариерата си, добра майка, домакиня, съпруга, любовница, приятелка. Денят й е динамичен, винаги различен от предния и понякога забравя някои детайли и отсъства от семейни мероприятия. Дали дължите извинения за това? Не!

Добър лидер сте

Колкото и да не им се иска на представителите на силния пол да признаят, жените могат да бъдат добри и достойни лидери. Да поемат рискове, да мислят стратегически, да се справят с провалите и да посрещнат заедно с екипа си победите. И затова не дължат извинение на никого.

Снимка: istock

Коментирай