Свободно време

Шарен тест с чорапи показва личността ви

Оптимисти или креативни сте?

29.10.2015г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Топлите и красиви шарени чорапки са тези, които правят есента и зимата по-уютни, а модата в тези сезони по-забавна. Тъй като цветовете могат много да покажат за нашата личност, днес споделяме един шарен тест с чорапи. Изберете си картинка и вижте какво показва за вас.

Чорапи на точки

Ако сте любители на точките, вие определено обичате да се забавлявате. Понякога сте твърде срамежливи и сдържани и вместо да търсите внимание от околните, сте склонни да седите в ъгъла и да наблюдавате. Въпреки стеснителността си, вие далеч не сте скучни.

Когато успеете да преодолеете вашата срамежливост сте добър съветник и изключително забавни. Тъй като вашите силни страни са хумора и интелигентността, опитайте се да ги използвате по-често в комуникацията си с другите.

Чорапи на ромбоиди

Ако вашият избор са веселите чорапи на ромбоиди, то вие сте авантюристи с див и необуздан характер. При вас всичко е един риск. Но няма как иначе да е, защото рискът е ваша любима тръпка. Обичате екстремните спортове и забавления и живеете на ръба.

Трудно някои би могъл да ви опитоми, защото вие сте верни на себе си. Приключенският ви дух често ви отвежда на красиви и необикновени места. Що се отнася до работата и там винаги има малка доза риск.

Чорапи на цветя

Вие сте оптимист и в 90% от случаите сте в добро настроение и имате положителен поглед към света. Намирате щастие и радост и в най-малките неща. За вас чашата е винаги наполовина пълна, а добрата ви нагласа успява да се предаде и на околните. Дори и в трудни моменти успявате да намерите лъч светлина, за да направите мига по-хубав.

Понякога премълчавате вашите мисли и чувства. Отворете сърцето си и бъдете честни, когато се налага. Това ще ви помогне да се чувствате още по-добре. В работата си сте изключително креативни, но за да създавате добри проекти се нуждаете от постоянно вдъхновение.

Шарени чорапи

Определено имате усет за красота и стил и не се страхувате да експериментирате, когато става въпрос за облеклото ви. Ако изборът ви се е спрял на тази свежа комбинация от цветове, това подсказва, че сте и артистични и обичате изкуството.

Умеете да привличате вниманието към себе си благодарение на харизмата си. Хората обичат да слушат вашите забавни истории. От друга страна сте малко разпилени и понякога непостоянни в това, с което се занимавате. Опитайте се да довършвате нещата докрай.

Свързани статии

Чорапи на сърца

Ако сте си харесали чорапките на сърчица, то няма съмнение, че сте романтична личност. Забавни сте, позитивни и вярвате в истинската любов. Винаги проявявате лоялност към приятелите и любимия човек.

Идеалната романтична среща за вас е тази, в която вие и половинката ви сте се сгушили на дивана и гледате романтична комедия. Най-силната черта на вашия характер е откровеността ви.

Снимки и идея: littlethings.com

Коментирай
Свободно време