Свободно време

Тестът с дъгата разкрива какви сте в живота

Изберете си картинка и вижте нейното значение

09.11.2015г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дъгата има много и красиви цветове. Също като нея нашата същност е изградена от цветови комбинации, които сме склонни да променяме според настроението и ценностите в живота, които следваме.

Днес споделяме един забавен тест, който ще разкрие колко цветна е вашата личност. Изберете си картинка и вижте нейното значение.

1. Вие сте звезда

Вие не само обичате живота, но той обича вас. Изключително смели сте и мнозина се възхищават на личността ви. Винаги гледате на живота от положителната страна и често не само се влюбвате, но сякаш обичате всичко, което ви заобикаля. Харесва ви да флиртувате и в любовта също действате толкова смело, както и в предизвикателствата, които се изправят на пътя ви.

2. Вие сте мечтател

Гледате на света като на място изпълнено с възможности и нямате търпение да реализирате всяка една от тях. Готови сте за голямо приключение, а сърцето и душата ви горят от енергия и любов. Вашите харизма и чар ви позволяват да постигате голямо обществено внимание и да влияете с лекота на другите. Емоционални сте и често проявявате емпатия към хората около вас.

3. Вие сте оптимист

Ако попитате близките и приятелите най-вероятно ще ви кажат, че по-голям оптимист от вас не са срещали. Имате уникална визия за вашите идеи, а увереността ви помага да ги постигате с лекота. Не ви пука особено за това какво мислят за вас, защото сте си самодостатъчни и не се нуждаете от много приятели, за да живеете щастливо. Умеете да намирате радостта в малките неща.

Свързани статии

4. Вие сте бунтар

Познавате тъмната и светла страна на живота. Вие сте един отворен, гъвкав човек, който е в състояние да вижда света през много гледни точки. За вас правила рядко съществуват или ако има такива се стремите да ги пречупите. Винаги търсите справедливостта.

5. Вие сте енигма

Душата ви сякаш е изградена от много и различни слоеве разположени един върху друг, скрити за останалите. По природа сте тиха личност и рядко разкривате себе си пред другите. Сякаш изграждате високи стени около себе си, от които невинаги има смисъл. Въпреки това имате скрита сила да правите необикновени неща по свой собствен начин, добър слушател сте и съветник.

Снимки и идея: blogthings.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
мадафака ( преди 8 години )
Моля оправете си пълния член в заглавието! Благодаря!От редакцията: Благодарим, знаем за *** и сказуемото, вършенето на действието, изреченията без подлог, също и лесното правило за той и него, но не сме безгрешни. Също така мислим, че не бива да бъдем мадърфакани заради това, че не сме безгрешни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар