Свободно време

Николета Лозанова отново показа пищен бюст

Плеймейтката накара хиляди да мечтаят за външност като нейната

12.11.2015г. / 13 44ч.
Илияна Николова
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бившата плеймейтка Николета Лозанова се доказа през последните години като българската селфи кралица. Не минава и ден, в който брюнетката да не качи някоя своя снимка със закачливо послание, с което да изтъкне собствената си важност.

След като Лозанова пиперливо подгря феновете си за поредното си интервю, в което обеща пикантни истини за личния си живот (а именно като пусна в мрежата следното съобщение: „СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, с огромно удоволствие ви представям новата корица на светско списание номер 1 LOVEstyle! Главна героиня на нея е Николета Лозанова. В едно взривяващо интервю водещата на „Папараци“ разкрива какви са подлите номерца на Алисия, в развод ли е с Валери Божинов, среща ли се с Ники Михайлов и гадже ли е на Филип Плейн“), силиконовата бомба продължи да демонстрира самочувствие и с куп селфита, разкриващи едно от най-силните ? оръжия – тунингования й бюст.

На пресните селфита Николета е облечена в къси джинси и разкопчана карирана риза, вързана на кръста, така че да си личи ясно липсата на сутиен и да се подават облите й силиконови полукълба. Кадрите зарадваха доста от феновете й, но това сякаш не бе достатъчно на хубавицата и тя побърза да погали егото си с думите: „Много имитаторки се опитват да откраднат самоличността ми, но само една се справя отлично! Ето я!“.

Изречението се отнася до конкретен огледален кадър на Лозанова, на който тя е дублирала образа си. Почитателите на плеймейтката бяха напълно съгласни с нея и изразиха одобрението си с позитивни коментари под снимката.

Снимки: Instagram

Източник: tialoto.bg

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
деДо ( преди 8 години )
Показа пищен силикон .... колкото до бюста той си е средностатистически!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар