Свободно време

Чарли Шийн призна официално, че има СПИН

Актьорът бил диагностициран още преди 4 години

17.11.2015г. / 16 17ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Чарли Шийн призна, че е ХИВ позитивен в интервю пред „The Today show“ по NBC. „Аз съм тук, за да призная, че наистина съм ХИВ позитивен“, сподели 50-годишният актьор.

„Трябва да сложа край на целия този поток от атаки и полуистини, на болезнените истории и противоречивите сведения за мен, които заплашват здравето на толкова много хора. Това не може да е по-далеч от истината“, продължи той.

„Всичко започна с поредица от ужасни главоболия“, разказва той. „Мислех, че имам мозъчен тумор. Мислех, че с живота ми се свършва.“

Шийн казва, че той е споделил за диагнозата с хора, на които е смятал, че може да се довери. Но някои са изкопчили „милиони“ от него, за да опазят информацията.

„Хората не разбират, че това са пари, отнети от децата ми“, споделя актьорът. „Аз се доверих на хора, близки до мен, и мислех, че могат да ми помогнат. А те ме предадоха.“

Но той смята, че публичното му признание ще сложи край на спекулациите и изнудванията. „Това е моята цел. Мисля, че се освободих от този затвор днес“, споделя актьорът.

Шийн обяви, че е бил диагностициран преди около 4 години. „Бяха толкова трудни три букви, които трябваше да осмисля. Това е повратна точка в живота на човек“, казва актьорът.

Признанието върна светлините върху Шийн и злоупотребите му с алкохол, наркотици, както и на връзките му с порно актриси и забежки с проститутки. Шийн стана един от най-известните актьори в Холивуд с филми като „Уол Стрийт“ и трилърът „Червена зора“. В последните години обаче фокусът върху него беше основно във връзка със скандала между актьора и създателя на „Двама мъже и половина“.

Ролята му в сериала помогна на Шийн да стане най-високоплатеният телевизионен актьор, докато той все още беше на екран. В крайна сметка Шийн беше уволнен от шоуто.

източник: tialoto.bg

Коментирай