Свободно време

Кои са вашите таланти според личното ви число?

Лично число 1 – Лидерски умения

23.11.2015г. / 17 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки е надарен с някакъв талант и възможности, които трябва да развива. Как да разберем кои са подходящи за нас? Тук се обръщаме отново към нумерологията. Изчислявайки своето лично число, можем да проследим и кои са нашите уникални таланти.

Как да изчислите вашето лично число? Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., вземете лист хартия и съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. Сега съберете 2+4. Ще получите общ сбор 6, което е и вашето лично число. След това вижте кои са вашите таланти.

1 – Лидерски умения

Ако вашето лично число е 1, то вие може да постигнете голям успех във всеки колективен труд, тъй като лесно очаровате хората край себе си и умеете да ги водите. Вие сте родени лидери. Имате отлични умения за комуникация, талантливи, инициативни сте и изключително отговорни. Ако все още не сте се издигнали в кариерата, започнете да предприемате действия в тази посока.

2 – Успехи в дипломацията

Тези от вас, които имат лично число 2, трябва да знаят, че имат всички необходими качества да водят успешно преговори, лесно да разрешават конфликтни ситуации и спорове. Тези ви способности могат да ви помогнат да постигнете успехи в почти всяка област и особено като психолог, юрист, в бизнеса.

3 – Жизненост и вдъхновение

Вашето лично число ви е отредило да сте надарени с богато въображение, енергия и жажда за творчество. Също така, умеете да предавате вашите креативни идеи по начин, който винаги впечатлява. Може да постигнете големи успехи в областта на изкуството и особено в актьорската професия.

4 – Практичност и съсредоточеност

Висока концентрация и внимание към всеки детайл. Това ви дава като сила вашето лично число 4, за да може да се справите дори в най-трудните моменти. Вие с лекота можете да се справите с трудни изчисления, да творите. Успехи може да постигнете, ако се занимавате с финанси и архитектура.

5 – Любопитство и жизненост

Хората с лично число 5 са пазители на света. Те са изключително интелигентни, любопитни към всичко, което ги заобикаля. Умеят добре да анализират различни ситуации и пред себе си виждат възможности във всичко. Тъй като вървят ръка за ръка с познанието и книгите, биха постигнали успехи в науката, учителската професия, археологията.

6 – Дълг и лоялност

Ако вашето лично число е 6, то природата ви е надарила с голяма сила да помагате по някакъв начин на другите. Вашата отдаденост и опит трябва да достигнат до максимално много хора. Ето защо е добре да се ориентирате в професии като лекар, учител, възпитател, лектор. Познанията ви имат силата да мотивират и вдъхновяват.

7 – Творчество и мъдрост

Лично число 7 е числото на хората, надарени с много таланти, интелект и аналитични умения. Лесно възприемат информацията и проникват в същността на нещата, успявайки да установят дълбоките връзки между явленията в света. Също така, те са много проницателни. Биха постигнали успехи в интелектуалните професии и творческите дейности.

Свързани статии

8 – Воля и власт

Тези, които са родени под лично число 8 са в състояние да намерят изход и от най-трудните ситуации, преодолявайки всички препятствия по пътя към целта. Могат да постигнат голям успех във всяка област, която изисква морална или физическа издръжливост, особено в спорта.

9 – Творчество

Вярата в идеала и стремежът към съвършенство съпътстват тези, които са с лично число 9. Тези личности са чувствителни естетически и творчески настроени към света. Добре е да изберат своето поле за изява в писането, музиката, словесното изкуство, актьорското майсторство.

Снимка: istock

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
st ( преди 8 години )
moeto e 11 ! i sega kak da go izchislq kato nqma takowa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
gost ( преди 8 години )
Защото трябва да събереш 1+0=1
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Гост ( преди 8 години )
Защо няма числата от 10 нагоре?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
nadeto72 ( преди 8 години )
Всичко което пише за моя личен номер се отнася буквални за мен. Много съм изненадана и доволна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар