Свободно време

Защо е по-добре да си жена?

Дамите не трябва да се притесняват за размера на пениса си

28.11.2015г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Откакто свят светува, те са повод за неспирно вдъхновение на поети и творци, и причина за воденето на не една битка. Жените – нежните цветя, без които мъжете са загубени или както е казал писателят Марк Твен: „Какво щяха да бъдат мъжете без жените? Рядкост, господа, голяма рядкост.“

Всяка дама би посочила поне 100 причини, че да си жена е много по-добре, отколкото да си мъж. За всички тях и за господата, които не вярват в това твърдение, споделяме няколко сериозни твърдения.

Жените могат да имат повече оргазми. В действителност, жените имат три различни вида оргазъм, докато мъжете имат само един. Също така, след оргазъм, дамите не трябва да си взимат кратка почивка преди следващия секс. От друга страна господата се нуждаят от нея.

Жените не трябва да докосват своите гениталии, за да ги поставят в по-удобна позиция за разлика от мъжете.

Дамите не трябва да се притесняват за размера на пениса си.

Жените са не само по-добри в клюките, но знаят и как да ги използват, за да им донесат терапевтичен ефект.

Дамите имат по-добро усещане за мода, за разлика от мъжете. Ако Сократ бе мислител от наши дни, вероятно би казал: „Единственото нещо, което знам е, че аз не знам какво да облека.“

Когато водят словесни битки, на жените рядко им липсват аргументи, с които да се защитят. Те не само разполагат с тях, но и са правдоподобни. При повечето мъже тази суперсила липсва.

Представителките на нежния пол комуникират чрез своите емоции. Може би затова те са по-толерантни и по-съпричастни в сравнение с мъжете, които гледат философски на нещата от живота.

Жените не се притесняват, че ще се провалят по време на секс.

За променливото настроение и апетита към сладки лакомства, жените винаги имат своето добро извинение – ПМС (предменструалния синдром), а господата – не.

След като минат 30-годишна възраст жените не се притесняват, че ще оплешивеят. Докато при 50% от господата грижата за косата се превръща в номер едно.

Когато корабът Титаник потъва, първите спасени са били жените.

Жените винаги могат да намерят в лицето на своя приятелка добър психотерапевт. Мъжете е по-малко вероятно да споделят толкова дълбоко помежду си.

Свързани статии

Дамите са по-добри в комуникацията. За тях думите са малки мостове, които сближават хората не само в любовта, но и в бизнеса. От друга страна мъжете изгарят тези мостове с мълчанието си или невъзможността да водят ефективна комуникация.

На повечето жени не се налага да прекалят с алкохола, за да изразят своите чувства или да кажат, че съжаляват за допусната грешка.

Жените винаги получават повече цветя и подаръци.

Снимка: istock

Коментирай