Свободно време

Какво да подарите на шефа за Коледа?

Фигурка с котка Манеки Неко

15.12.2015г. / 14 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Коледните и новогодишни празници наближават, а с тях и трескавото пазаруване. Средствата ни са точно разпределени и в списъка с покупки присъства и името на шефа. Ако все още не сте избрали подходящ подарък, който да поднесете, ние ви даваме няколко стилни предложения, с които няма как да не впечатлите.

Бутилка от любимото вино

Ако сте предвидили за подарък кошница с плодове и лакомства, добавете и бутилка от любимото вино на вашия шеф. В случаи, че той или тя, скоро са пътували зад граница, може да изберете вино от сорт, който е узрял в тези земи.

Не забравяйте на картичката, която придружава подаръка, да намекнете за специалната селекция вино и какво ви е провокирало да изберете точно него.

Фигурка с котка Манеки Неко

Фън шуй фигурката с махащата котка Манеки Неко привлича парите и късмета. Тя има вековна история и е смятана за един от най-добрите талисмани за привличане на просперитета. Ако подарите на вашия шеф такава фигурка за офиса и разкажете какво ще му донесе тя, кой знае, през новата година може да получите и повишение.

Дъска за сирена

Специфичен подарък, който може да поднесете само, ако предварително сте запознати с вкусовете на вашия шеф. Но ако той е любител на хубавите сирена, подарете му една елегантна дървена дъска за сервиране на сирена, плодове и крекери. Към нея може да добавите бутилка вино и парче отлежало сирене. Всичко това опаковано стилно в кошница. Няма как да не впечатлите.

Свързани статии

Билети за концерт или театър

Не всеки обича да посещава театър или концерти, ето защо е важно да бъдете добре информирани дали вашият шеф е от тези, които предпочитат този вид културни развлечения. Вече е ясна част от програмата на театрите и групите, които ще гостуват у нас, така че помислете с колегите дали да не изненадате вашия шеф приятно с билети за концерт.

Кутия с пури

Вашият шеф разбира не само от вина и други видове алкохол, но и от хубави пури. Защо не го изненадате с нова кутия за пури? Дори и да има такава у дома, вероятно ще му е необходима една и за кабинета в офиса.

Охладител за вино

Един чудесен подарък, който може да намерите и в онлайн магазините за пазаруване. Преди да го закупите трябва да сте сигурни, че вашият шеф обича вкуса на виното. За да бъде завършен подаръка не забравяйте в охладителя да сложите и една бутилка от напитката на боговете.

Книга или ваучер за книжарница

Книгата е безценен подарък и ако вашият шеф обича да чете, може да поднесете книга в любимия му жанр. Ако не сте сигурни дали вече не си я е купил, поднесете за подарък ваучер за пазаруване в книжарница.

Коментирай