Свободно време

Зодии и хранене

Телците са истински гастрономи

28.01.2016г. / 15 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете също като Телците са любители на скъпите храни и ястия, приготвени само от най-добрите съставки. Те използват всяка възможност за хранене в луксозен ресторант, който ще допринесе да се чувстват като кралски особи.

Когато става въпрос за хранене, са много дисциплинирани и са си изградили добри хранителни навици. Често ядат твърде бързо, но никога сами. Радва ги, когато масата е изпълнена с познати лица. Тъй като са склонни да страдат от сърдечни заболявания е важно да контролират приема на месо.

Дева

Девите имат прекалено чувствителен стомах, така че трябва да бъдат по-внимателни какво ядат. Родените под знака на зодията спазват без грам изкушение диети. Тъй като при тях бавният метаболизъм е проблем, важно е какви храни консумират и как.

Когато готвят, правят истинска магия в кухнята. Рядко експериментират и залагат на сигурни рецепти. Вкусът винаги превъзхожда цената на ястието. Никога не изхвърлят храна и могат от нищо да направят вкусно блюдо.

Снимка: istock

Везни

Везните са истински любители на храните. Когато има много и различни ястия на трапезата, не пропускат възможността да опитат от всичко. Изключително много обичат шоколад и сладкиши и биха се отказали от основното ястие, заради десерта.

Естетичният вид на храната и масата са особено важни за Везни. Имат отлични умения и могат да направят прекрасни декорации. Харесват хубавото вино, особено червеното. Добре е да избягват сладкишите, ако искат да са във форма.

Скорпион

Когато са гладни, представителите на зодия Скорпион предпочитат висококалорични храни. Имат лошия навик да хапват нощно време. Предпочитат пикантни храни и са отлични готвачи, поради способността им умело да комбинират съставките.

Въпреки че ценят хубавата храна, Скорпионите се отличават със стройна фигура. Когато забележат и най-малка промяна във външния си вид, веднага предприемат диета. Добре е да пият повече вода и зелен чай и по-малко алкохол.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
d3 ( преди 8 години )
за рибите не съм съгласен аз съм риба и не се вълнувам от вида на това което ям и не обичм да се храня пред хора
отговор Сигнализирай за неуместен коментар