Свободно време

Зодии и хранене

Телците са истински гастрономи

28.01.2016г. / 15 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според астрологията всяка зодия има определени хранителни навици, свой специфичен начин за приготвяне на храна и различни предпочитания към определен вид храна. В следващите редове ще видите как се хранят 12-те зодии.

Овен

Родените под знака на тази зодия обичат пикантните храни, тъй като тяхната огнена страна донякъде определя избора им на подправки. Рядко имат време за дълги хранения, защото са постоянно заети и в движение.

Това разбира се им е създало един лош навик – да се хранят бързо. За Овните е неприемливо да се хранят сами. Те винаги търсят компания и обичат да експериментират с вкусове. Заради тяхната динамична природа, представителите на зодията трябва да ядат повече храни, богати на калории.

Телец

Телците са истински гастрономи. Те имат огромен апетит и знаят как да се наслаждават на храната. Масата им винаги е отрупана с храна, не пестят, когато искат да получат най-доброто. Не обичат диетите, но им харесва да готвят. Не могат без бонбони и шоколади. Ако сте поканени на среща от Телец, то най-вероятно ще ви отведе на вечеря в ресторант с отлична храна.

Снимка: istock

Близнаци

За родените под знака на зодия Близнаци добрият разговор по време на вечеря или обяд е по-важен от самата храна. Предпочитат да се хранят заобиколени от приятна компания. Кухнята е мястото, където могат да покажат своята креативност, талант за комбиниране на съставки и смелостта за експериментиране.

Дори най-големите традиционалисти не могат да устоят на храната, приготвена от Близнаци. Смята се, че за Близнаците е най-малко вероятно да страдат от заболявания, причинени от консумацията на нездравословни храни. Въпреки това е важно да не приемат големи количества алкохол и мазни храни.

Рак

Раците са известни със своите кулинарни умения. Те обичат домашната храна, приготвена от стари кулинарни книги. Винаги купуват скъпи, но качествени храни и никой не може да устои на техните специалитети.

Хората, родени под този знак, са склонни да ядат бързо и не обичат да споделят своята храна. Когато са нервни, често преяждат. Имат чувствителен стомах и е добре да се научат да контролират храненето, когато са стресирани.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
d3 ( преди 8 години )
за рибите не съм съгласен аз съм риба и не се вълнувам от вида на това което ям и не обичм да се храня пред хора
отговор Сигнализирай за неуместен коментар