Свободно време

Какво показва прическата за вас?

Дамите с къдрави коси са романтични

04.02.2016г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Каква прическа поддържате и колко често я сменяте? Прическата съобразяваме според нашите желания, модни тенденции, овал на лицето. Нейният стайлинг отговаря не само на стила ни, но и на същността ни. Какво показва вашата прическа за вас?

Вълни в косите или къдрава коса

  

 За вас може да се каже, че сте романтична и привлекателна дама. Винаги сте отворена за нови преживявания. Спрямо хората около вас, се държите приятелски, но винаги се стремите да изпъкнете. Вашият оптимизъм и романтично излъчване,  пленяват противоположния пол. 

Плитки в  косите

Вие сте една достойна личност с голямо чувство за хумор и  неизчерпаема енергия. Винаги се стремите да помогнете на хората край вас. Вярвате в идеите и мечтите си и се стремите да ги следвате. Понасяте пораженията с високо вдигната глава. 

Каре

Ако поддържате косата си в красиво каре, вие сте жена с богат вътрешен свят. Намирате щастие в работата си и творческите идеи, които при вас са ежедневие. Винаги сте готови да направите нещо необичайно и оригинално. Вашата амбиция работи във ваша полза. 

Венец от плитки

Вие сте човек, който обича да слуша историите на другите. Ежедневието ви сякаш е посветено на хората край вас. Най-силната черта на вашата личност е наблюдателността ви. Харесвате славата и винаги се стремите да бъдете под светлините на прожекторите. Хората ви ценят не толкова заради външността ви, колкото заради вашите лидерски качества. 

Стегнат кок

Във всеки един момент вие сте с перфектна визия. От друга страна сте изключително дисциплинирани и контролирате всеки аспект от живота си. Предпазливи сте, а когато трябва да вземете важно решение, предпочитате да обмислите добре нещата и да не бързате. 

Конска опашка

Вие сте спокойна личност и винаги действате според интуицията си. По природа насърчавате и поучавате другите, но рядко ги съдите. Смятате, че хората трябва да бъдат приемани такива, каквито са. Добър слушател сте и съветник. 

Идеално права и разпусната коса

Вие сте добре организирана и независима жена. Около вас всичко е подредено и спретнато. Цените малките и прости неща. Откривате щастието в детайлите, а не в материалното. Чуждите проблеми не ви вълнуват и въпреки, че това ви прави малко егоисти, не се страхувате да го покажете. В любовта трудно намирате половинка, защото мъжете се страхуват от силата ви.  

Свързани статии

Разпуснат и небрежен кок

Вие сте истинска социална пеперуда. Вашите основни приоритети в живота са семейството и приятелите. Близките винаги могат да разчитат на вашата подкрепа и съвети. Обичате да се забавлявате, да пътувате, а в любовта имате нужда от разнообразие.

Снимки: buzzfeed

Коментирай