Свободно време

Тест: Изберете си цвете и вижте какво показва за вас

Розата е предпочитано от хора, които са активни, уверени и самостоятелни

20.02.2016г. / 11 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Цветята са онзи дар от природата, който ни дава прекрасен аромат и красиви багри. Те са добри медиатори в комуникацията между хората. Съпътстват ни през целия живот. Изборът ни за цвете може да покаже много за личността на един човек.

Днес споделяме един ароматен тест. Пред вас са 6 прекрасни цветя. Изберете си едно и вижте какво показва изборът ви.

Роза

Розата е предпочитано от хора, които са активни, уверени и самостоятелни. Те знаят как да обичат себе си и да дадат любов, тъй като това цвете е най-известният символ на красотата и любовта. Целият вид на розата изразява хармония и спокойствие. Ако това е вашето любимо цвете, то вие сте със стабилна психика и стабилен живот като цяло.

Амбициозни и уверени сте, винаги имате точно изграден план, който следвате, но на моменти проявявате излишна агресия. От друга страна, край себе си имате много хора, които завиждат на постиженията ви.

Лилиум

Лилиумът е кралско цвете, а любителите му винаги се открояват по някакъв начин от масата хора. Те имат голямо самочувствие, енергични са, ярки като личности, но понякога арогантни. Да се усъвършенстват постоянно е в тяхната природа. Липсва им самокритика, а самочувствието им е в изобилие. Хората харесващи лилиума понякога се крият зад измамна маска.

Гербер

В гербера всяко цветче в отворената му чашка е перфектно застанало. Ако предпочитате гербери пред всички останали цветя, то вие сте доверчива личност, която винаги се стреми да покаже своята добрина.

Отворени сте към света, но на моменти сте несигурни. Стремите се към постигане на съвършенство. Понякога ви е трудно да се адаптирате към промените, а в любовта търсите сигурност и трудно се доверявате.

Лале

Лалето избират тези хора, които въпреки трудностите в живота си успяват да проявяват гъвкавост. Те не се огъват пред препятствията и имат силен енергиен потенциал. Лесно общуват с другите, но въпреки това са предпазливи и не разкриват плановете си.

Вярват в това, че човек може да успее, когато иска. В любовта трябва да искат повече, защото обикновено са даващите. Важно е и внимателно да избират партньорите си, за да не страдат.

Карамфил

Карамфилът е красиво цвете с ненатрапчив аромат. Той е предпочитан от хора, които държат на дипломацията във взаимоотношенията. Те са едни добри манипулатори, които знаят как да постигнат това, което желаят благодарение на добрата комуникация. Уви, въпреки успехите и властта, която имат, често са самотни.

Свързани статии

Люляк

Ако вашият избор за цвете е люляк, то вие сте личност, която трудно показва своите чувства и сте доста претенциозни. Когато пред вас се появи трудност, често предпочитате да се оттеглите в самота.

Лесно се разочаровате от хората. Енергията ви е толкова голяма, че сякаш нищо не е в състояние да ви спре да постигнете целите си. Страстни сте в любовта и обичате да помагате на другите.

Снимки: istock

Коментирай