Свободно време

Кристо и Орлин Павлов със съвместно парче

Музикалният проект беше представен на стилна промоция

24.02.2016г. / 08 20ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: Хайлайф

Снимкa: Хайлайф

Нов хит се задава на българската музикална сцена! Заявката направиха Кристо и Орлин Павлов на премиерата на съвместното си парче „Виж кво стана“.

Музиката е композирана от Jay Cee и Rachel Row, чиито имена напоследък се свързват с най-актуалните български хитове. Автор на текста е Кристо.

На премиерата беше представено и провокативното видео към парчето, което е заснето на различни локации в София. Идеята и заснемането на клипа са дело на Кристо и Jonas Talkington. В лентата се лее много шампанско в компанията на изкусителните момичета от Балет „99 PROBLEMS“ и последен модел спортни коли.

Главни роли във видеото имат и Тодор Батков-младши и неговият съдружник Георги Пандуров, които са партньори на продукцията.

„Благодаря на всички партньори и приятели за подкрепата и големия професионализъм. Специални благодарности на Rachel Row за страхотното канто към парчето!“, каза на финала Орлин Павлов.

„Искам да благодаря за страхотната работа на Орлин. За първи път работя с него и съм възхитен от неговия музикален талант и класа.“, сподели пред гостите си Кристо.

Освен участниците в клипа, промоцията уважиха много журналисти, колеги и приятели на Кристо и Орлин, между които Поли Генова, Константина Живова, Ники Кънчев, Весела Нейнски, Кристина Димитрова, Христина Ванчева, Мария Грънчарова, Играта, Dia, Джуджи, Мага, Дарин Ангелов, Rachel Row, Цецо Елвиса и други.

Снимка: Хайлайф

Коментирай