Свободно време

Сутрешното шоу на БГ РАДИО празнува рождения си ден на 29 февруари в Музейко

„Стартер“ навършва 14 години

24.02.2016г. / 11 50ч.
Аз жената
Сутрешното шоу на БГ РАДИО празнува рождения си ден на 29 февруари в Музейко

„Стартер“ – най-забавното сутрешно шоу в българския ефир става на 14 години на 29 февруари и традиционно за пореден път годишнината ще бъде отпразнувана ... нетрадиционно!

Част от нетрадиционните места, на които се е излъчвал празничният ефир на „Стартер“, досега са били – циркова арена, телевизионно студио, бензиностанция, кафене и дори истинска класна стая! Тази година екипът на „Стартер“ избра това да бъде най-големият детски научен център за Югоизточна Европа – Музейко!

Празничното предаване ще започне на 29 февруари в 7 ч. сутринта, а за да го отпразнуват подобаващо, към любимите водещи Симо и Боги ще се присъединят и едни от най-популярните български изпълнители и известни личности, както и верни приятели и фенове на „Стартер“. Участие в празника ще вземат Данчо Караджов, Галя Щърбева и Лора Крумова, Прея, Симона Пейчева, Нина Николина, Лара Златарева, Орлин Павлов, Пламен и Иво, Дарин Ангелов, Рафи, Ирра, Атанас Пенев от Б. Т. Р. и още много от най-обичаните звезди на България.

На тях ще им се наложи да се върнат назад във времето и да отговарят на въпроси, свързани с детството си в ефир.

Празничният четиричасов ефир ще се излъчва на живо по БГ Радио и е за всички, които искат да стартират седмицата и разнообразят понеделничната утрин с много смях и позитивно настроение.

Както за всеки един рожден ден досега, и за този – Симо и Богдана не са пропуснали да подготвят много изненади и предизвикателства за всички гости на тържеството, криещи се в различните епохи на първия детски музей в България.

В празничното издание на рубриката Пет Въпроса директно от детския музей ще отговаря и приказният разказвач Слава Рачева от прочутото детско предаване „Педя човек – лакът брада“.

Коментирай