Свободно време

Как да изчислите вашето лично число според фъншуй?

Силата на числата

01.04.2016г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме чували за личното число и за това как изчислявайки го, бихме могли да научим повече за себе си, но и да променим в положителна посока своя живот. Днес споделяме как можете да изчислите вашето гуа число според фъншуй. То ще ви покаже вашите положителни направления.

Вземете лист хартия и напишете рождената ви година. Трябва да съберете само последните две цифри от нея. Ако сте мъж, от числото 10 трябва да извадите полученото число от сбора на последните две цифри. За жените към сбора се добавя числото 5.

В крайния резултат трябва да се получи число от 1 до 9 и това е вашето лично число гуа.

Ето и един пример:

Мъж, роден през 1985 година: 8 + 5 = 13, сега съберете 1 + 3 = 4; 10-4= 6; Личното гуа число е 6.

Жена родена през 1988 година 8 + 8 = 16, сега съберете 1 – 6 = 7; 7 + 5 = 12; 1 + 2 = 3; Личното число гуа е 3.

Лично число 1 – Това число е символ на силата и славата, на амбицията и действието. Тези от вас, които имат за лично гуа число 1, винаги трябва да следват своя път и при никакви обстоятелства да не го сменят.

Лично число 2 – Това е числото на баланса и настроението, на поведението, на връзката с природата. То ще ви помогне да изгладите проблемите, ще ви помогне да постигнете равновесие и да се научите на компромиси.

Лично число 3 – Имате остър ум и силна интуиция. Числото ви помага да разкриете потенциала, който имате и да придобиете ценни знания още в ранна възраст.

Лично число 4 – Символизира равновесие, трудолюбие, предпазливост. Ако това е вашето лично число, може да се радвате на стабилност, надеждност и честност.

Лично число 5 – Вие сте екстравагантна личност, която обича приключенията и рисковете.

Лично число 6 – Зад това лично гуа число се крие честност, откровеност и надеждност.

Лично число 7 – Символ на природата. Вие имате силно развита интуиция, големи мечтатели сте, жизнена натура с голямо въображение.

Лично число 8 – Това е числото на бизнеса, предприемачеството, безстрашието във всички области и сфери на живота, особено в търговията.

Лично число 9 – гуа число, което символизира силата на човека, който е роден под него. Тази личност е високоинтелигентна и има възможност за високо развитие.

Ако вашето гуа число е 1, то вашият елемент е вода, създаден от елемента метал. Поставете в дома си красиви предмети от метал. Също така носете аксесоари от злато и сребро.

При лични гуа числа 2, 5 и 8 елементът е земя и тя генерира огън. Нюанси на червеното ще ви донесат много положителни емоции. Носете по-често червено, бордо, лилаво, оранжево.

При лични гуа числа 3 и 4 елементът е дърво, а то подкрепя водата. Чрез водата се чувствате по-продуктивни, в добра форма и настроение. Прекарвайте повече време в близост до вода. Почивайте лятото винаги на море и носете черно, синьо и лилаво.

При лични числа 6 и 7 вашият елемент е метал. В градината си направете красива декорация с камъни. През почивките се опитайте да пътувате в планина, в близост до планина или в пустиня. Носете бижута с естествени камъни.

Свързани статии

Лично гуа число 9 – пожарът се генерира от дървото. Носете кафяв и зелен цвят. Използвайте ги в интериорна декорация.

Кои посоки са положителни за вас?

Ако личното ви число гуа е 1, 3, 4 или 9, за вас късметлийски посоки са изток, югоизток, север и юг.

Ако личното ви число гуа е 2, 6, 7 или 8, вашите късметлийски посоки са запад, северозапад, югозапад и североизток.

Снимки: istock

Коментирай