Свободно време

„Звездни стажанти“ дариха 16 869 продукта на Holiday Heroes

До 25 април, празничните герои провеждат инициативата си „Избери, Купи, Дари“

14.04.2016г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
„Звездни стажанти“ дариха 16 869 продукта на Holiday Heroes

Участниците в първия сезон на „Звездни стажанти“ избраха да подкрепят каузата на празничните герои и поставиха своеобразен рекорд в уникална благотворителна акция. Стажантите на Шарлопов вложиха сърца, таланти и старание, и това се превърна в огромен успех.

Само за 2 часа те успяха да съберат 16 869 продукта с приблизителна равностойност 30 000 лв. С други думи, звездите осигуриха близо 1000 празнични пакета за семейства в нужда, които ще посрещнат Великден 2016 с пълна трапеза.

Добрината на хората трогна до сълзи звездите. Сред стажантите е и един от дългогодишните и отдадени посланици на празничните герои – Рут Колева, която сподели със зрителите емоцията от това да доставиш такъв подарък в дома на семейство в нужда.

„Нямаше как да не се разплача, след като първият дарител за нашата кауза беше едно прекрасно малко момиченце, което дойде към мен с поглед, който не мога да забравя“, сподели актрисата Алекс Сърчаджиева.

Рапърът 100 Кила също не скри вълнението си и сподели личната си история: „Всеки един от нас знае какво е да имаш, знае какво е и да нямаш. Моето семейство също е чакало пакетите. Това е адски важно да се случва – да се помага на хората; това е топлата връзка между хората от всеки един статус в България“.

До 25 април включително празничните герои провеждат инициативата си „Избери, Купи, Дари“. Всеки, който желае да подкрепи кампания „Великден 2016“, може да научи как да стане доброволец или дарител на сайта на Holiday Heroes www.holidayheroes.bg

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимно ( преди 8 години )
Много радост нещо. А това, че има хора, които се нуждаят е толкова тъжно и отчайващо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време