Свободно време

Модните съвети на Ана Уинтур

Елегантност – другото име на всяка дама

08.10.2016г. / 13 53ч.
Михаела Лазарова
Ана Уинтур. Снимки: Reuters

Ана Уинтур. Снимки: Reuters

Тя излъчва стил, елегантност и е една от модните икони, без които никое голямо модно дефиле не може да мине. Представяме ви главният редактор на американското издание на Vogue – Ана Уинтур. Името и визията ѝ вдъхват респект.

Ана е една от жените, която през годините не спира да диктува модата. Интересът й към модата се пробужда още в тийнейджърските ѝ години. Години по-късно започва да работи като журналист, докато в един момент се превръща в еталон за стил и класа. Днес споделяме някои модни съвети на невероятната Ана Уинтур.

Създайте свой собствен стил

Нека да е уникален за вас самите, за да ви направи разпознаваеми за другите. Създайте собствени модни правила, бъдете модел за подражание, вдъхновение за това как трябва да изглежда една жена.

Елегантност – другото име на всяка дама

Елегантност по всяко време и навсякъде. Ана вярва, че каквото и да носим, то трябва да се носи с елегантност, да ни прави женствени. Ако не знаете как да носите дрехите, то и най-скъпата рокля може да изглежда евтина.

Слънчеви очила

Аксесоар, който всяка жена винаги трябва да има в чантата си. Те са това, с което можете да промените целия си външен вид веднага, а също да скриете признаците на умора. Самата Ана винаги ги носи със себе си.

Цвят и много принт

Ана съветва жените, които ходят на работа и искат да изглеждат уверено и професионално, да добавят към имиджа си нещо в наситен цвят. Самата тя харесва и носи дрехи с цветен принт. Никога не се страхува да се откроява от тълпата, носейки рокля или пола, които да са наситени с интензивни цветове.

„Всеки трябва да има най-малко една цветна или шарена дреха в своя гардероб. Комбинирайте я с едноцветен аксесоар. Основните дрехи могат да изглеждат по съвсем различен начин, когато се комбинират с нещо колоритно.“ – споделя Ана.

Стилни дрехи за всеки бюджет

Има много скъпи модни марки, но има и по-малко скъпи, които произвеждат стилни и елегантни дрехи. Намерете марките, които отговарят на вашия личен стил и бюджет. „Модата е за всеки. Аз съм много щастлива, че има модни брандове, които правят мода на достъпни за широката общественост цени, без компромис по отношение на качеството и дизайна.“, казва модната икона.

Избирайте облеклото според възрастта си

Когато минавате 40, драстичните модни експерименти могат да ви направят да изглеждате смешно. От друга страна не бива да обръщате гръб на модата и на това как изглеждате. Следвайте модните тенденции, но преди всичко създайте свой собствен стил.

Променете начина си на обличане

От време на време освежавайте гардероба си и променяйте начина, по който се обличате. Ако обичате да носите рокли, понякога обувайте и панталони. По този начин ще избегнете риска хората да си помислят, че носите едни и същи дрехи. Ако харесвате класическите линии и цветове, освежете ги с актуални модни аксесоари.

Свързани статии

Не следвайте модата необмислено

Не се опитвайте да следвате модата на всяка цена. Не трябва да забравяте собствената си личност, вашия тип фигура. Най-лошото нещо, което може да направите за себе си е да облечете дреха, в която няма да изглеждате добре и да се чувствате комфортно.

И накрая, най-важното... Бъдете женствена, каквото и да облечете, най-елегантна рокля или износени дънки и тениска.

Снимки: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 7 години )
ne e lo6o , no triabva 4ovek da si nasmogne na vsi4ko ostanalo za da ima takava linia v ejednevieto .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар