Тя е една от най-красивите холивудски актриси и завинаги ще остане в историята като един от най-големите секссимволи на киното. Активист, хуманист, майка на шест деца (три от които са осиновени) и само преди дни навърши 41 години. Представяме ви прекрасната Анджелина Джоли.

Родена е на 4 юни 1975 година. Баща ѝ е знаменитият актьор Джон Войт, майка ѝ е актрисата Маршелин Бертран. Войт се развежда с Маршелин, когато Анджелина е съвсем малка. Въпреки че е дъщеря на известен актьор, детството ѝ минава в трудности и бедност.

Първите стъпки в света на театъра прави когато е на 11-годишна възраст. Нейната приказка е точно като тази на грозното патенце. Анджелина често бива подигравана от своите връстници, защото била много слаба и носела шини и очила. Е, няколко години по-късно ще бъде заснета една фотосесия, която днес медиите по цял свят ще припомнят с възхищение.

Следващите кадри, които ще видите са на 15-годишната Анджелина. Снимките са дело на фотографа Хари Лангдън. За да застане пред неговия обектив, красавицата се представя за 18-годишна девойка.

Още по темата

Лангдън споделя, че Анджелина се е държала изключително професионално пред камерата. Невинност, нежност и толкова много женственост в едно 15-годишно момиче. Повече може да видите в галерията ни.

Снимки: boredpanda