Свободно време

Седмичен хороскоп за 18-24 юли 2016

Спокоен период за Близнаците

18.07.2016г. / 17 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица, отново поглеждаме към звездната карта. Вижте какво ви очаква според зодиакалния знак.

Овен

Основно място в съзнанието ви ще заемат въпроси, свързани с професионалната квалификация. Може да решите, че имате нужда от допълнителна подготовка или от нова информация, която да попълни и освежи познанията ви. Нищо чудно да издирите някакви курсове, семинари или други кратковременни форми на обучение, дори онлайн, в които да се включите. Важно е да получите подкрепа от любимия човек, така че отделете време и споделете вълненията си.

Телец

Нова, непозната личност ще започне да гравитира в орбитата ви и определено ще ви заинтригува. Ще разчупите контурите на привичното си безразличие и не е изключено да изпратите сигнали за възможен флирт. Може да ви изглежда интересно и перспективно, но най-вероятно ще се окаже отегчително и вредно за работата ви.

Близнаци

Сравнително спокоен период. През деня основно ще сте погълнати от задълженията си, а вечер – от проблемите на близките. Опитайте се да излезете от този затворен кръг. Ще възстановявате силите си много по-бързо, ако от време на време си организирате разходка, посещение на културно мероприятие или вечеря на открито. Отделете малко време и за най-близките си приятели, те ще са доволни.

Рак

Независимо дали вече сте в отпуск или не, основно ще ви занимава информация, свързана с непознати места. Ако вече сте се докопали до заветната ваканция, то най-вероятно ще обиколите всички забележителности в областта, където сте отседнали. Ако все още организирате почивката, то ще проучите къде, какво и на каква цена може да посетите. И в двата случая ще ви е приятно.

Коментирай