Свободно време

Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат (галерия)

Двамата сключиха брак през 2014-та

21.09.2016г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Анджелина Джоли и Брад Пит. Снимка: Reuters

Анджелина Джоли и Брад Пит. Снимка: Reuters

Още една холивудска двойка сложи край на романтичната си любов. Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат. Актрисата е подала документи за развод, като мотив за своето желание да сложи край на брака им е посочила „непреодолими различия“.

Джоли е поискала попечителство над шестте им деца (3 биологични и 3 осиновени) Пакс, Мадокс, Захара, Вивиан, Шайло и Нокс.

„Това решение е взето за доброто на семейството.“ – заяви Робърт Офър, адвокат на Джоли.

Любовта между Анджелина и Брад пламва през 2005 година, малко след снимките на „Мистър и мисис Смит“. През 2014 година узаконяват официално връзката си. Двамата преминаха през редица изпитания и много трудности, с които успяха да се справят, а това ни накара да вярваме, че в Холивуд истинската и дълготрайна любов има шанс да остане такава докрай.

Джоли и Пит не са единствените, които се събират по времето на снимане на филм и след това се разделят. Нека си припомним някои двойки, чиято любов се заражда на снимачната площадка, но които вече не са заедно.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Лопес и Афлек се срещат по време на снимките на „Gigli“ през 2003. Година по-късно връзката им се разпада.

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд

Стоун и Гарфийлд се влюбват, след като се срещат на снимачната площадка на „The Amazing Spider-Man“ през 2011. Възникналата невероятна химия помежду им се разпада след края на продължението на филма през 2014 година.

Ейми Полър и Уил Арнет

Това са едни от телевизионните комедийни любимци на Америка, които през 2009 година се снимат в „Spring Breakdown“. През 2014 официално се разделят.

Никол Кидман и Том Круз

Круз и Кидман се срещат по време на снимките на „Days of Thunder“ през 1990 година. Две години по-късно, те заснемат и „Far and Away“. Няколко години се радват на красива любов и бракът им изглежда непоклатим. През 1999 година двойката се снима във филма на Стенли Кубрик „Eyes Wide Shut“. През 2011 година се развеждат.

Уди Алън и Даян Кийтън

Алън и Кийтън се срещат през 1968 г., но не по време на снимки на филм, а в театъра. Малко по-късно, когато заснемат филмовата адаптация на „Play It Again, Sam“, магията между тях изчезва.

Снимки: Reuters; outnow.ch

Коментирай