Свободно време

Маги Джанаварова и Нора Караиванова представят песента „DIVA“

Видеото е дело на режисьора Виктор Антонов

14.10.2016г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Маги и Нора. Снимка: Георги Стефанов

Маги и Нора. Снимка: Георги Стефанов

Едни от най-обещаващите имена на българската музикална сцена Маги Джанаварова и Нора Караиванова представят първия си съвместен проект, който носи интригуващото заглавие „DIVA“. Историята на песента започва още преди две години с идеята да бъде трио.

В последствие обаче, Маги Джанаварова и Нора Караиванова решават да реализират „DIVA“ като дует и започват работа по аранжимента на парчето с Васко Иванов – Dexter и Бисер Иванов.

„Ние сме близки приятелки в живота, особено през последните 9 години. На първо място сме приятели, след това колеги. В бизнеса винаги има конкуренция и ние я изпитваме една към друга, но по този начин си помагаме да се изграждаме като артисти, всяка се стимулира от успеха на другата. Решихме, че е време да дадем част от енергията на приятелството си и в музиката. Надяваме се, че първият ни съвместен проект ще се хареса на почитателите.“, споделят изпълнителките.

Видеото на „DIVA“ е дело на режисьора Виктор Антонов – Rikk, оператор е Радослав Горчев, за красивите визии на Маги и Нора се погрижиха Миглена Каканашева и Дия Николова, с тоалети и бижута, създадени специално за изпълнителките.

А за перфектните грим и прически се погрижиха Марина Младенова и Стоян Кунев. Новото парче е по музика и текст на Нора Караиванова, за която „DIVA“ е първи проект като самопродуциращ се артист.

Споделяме и видеото.

Снимки: Георги Стефанов

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
а защо видеото е на криско?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар