Свободно време

Седмичен хороскоп за 24-30 октомври 2016

Нови контакти за Близнаците

24.10.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на месеца ще бъде динамична и интересна. Няма да липсват трудности, но с повече усилия ще можем да ги преодолеем. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Постарайте се да създадете ред във всичките си дейности. Трябва ви точно разпределение на времето за всяка една от предстоящите задачи и яснота за последователността на действията ви. Вероятни са затруднения в общуването. От вас зависи да ги преодолеете. Въздържайте се от остри изказвания и категорични заключения, ако не сте наясно какви са мотивите за чуждите решения.

Телец

Повечето от начинанията няма да ви се получават от първия път. Ще се налага да повтаряте или прецизирате някои елементи, а това може да предизвика апатия и отегчение. Не бързайте да се отказвате. Трябва ви време, за да прецените детайлите, но ще се справите. Още повече, че през цялото време ще получавате подкрепата, от която имате нужда.

Снимка: iStock

Близнаци

Седмицата ще е белязана с доста нови контакти. Ще ви е приятно, забавно, ще подхраните присъщото си любопитство с нови впечатления, но не забравяйте, че не всички се стремят към приятелството ви в най-идеалистичния му вид. Някои хора ви търсят с чисто користни интереси. В професионален план едва ли ще имате затруднения. Не забравяйте да поблагодарите за оказаната помощ.

Рак

Проявете инициатива. Време е да заложите на творческия си потенциал и да дадете воля на въображението си. В състояние сте да внесете определени корекции в стари резултати, които можете да приложите по нов начин и да отделите време за обогатяване на собствените си познания. Ако искате контактите ви да са пълноценни, то постарайте се да мислите позитивно и да реагирате с чувство за хумор.

Коментирай
Свободно време