Свободно време

На 30 октомври връщаме стрелките с час назад

Как да се справите с промяната

28.10.2016г. / 11 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Обичате ли да си поспивате? Ако не сте от ранобудните, тогава се пригответе тази неделя да спите с час повече. В нощта срещу неделя или на 30 октомври в 04:00 часа трябва да върнем стрелките на часовника с един час назад. Разбира се, можем да ги върнем и след като се събудим.

Това означава, че се връщаме към астрономическото, понякога вече наричано зимно часово време, а пък в последния уикенд на март 2017 година, отново ще преминем към лятното, неастрономическо часово време.

След смяната на часа много хора се оплакват от неразположения – физически и емоционални. За да бъдете във форма, още от днес започнете приема на витамини, консумирайте повече плодове и зеленчуци, пийте билкови чайове.

Свързани статии

Когато връщаме стрелките с час назад, обикновено казваме, че се стъмва по-рано. Тази промяна малко или много се отразява на емоционалния баланс. Ето защо не забравяйте да релаксирате повече. Посетете масажист, направете си релаксираща вана, правете неща, които ви карат да се чувствате щастливи, спортувайте.

Коментирай
Свободно време