Свободно време

Шанс от REFAN – стартирай собствен бизнес с пакети от 600 до 6000 лева

Нови възможности и предизвикателства

04.11.2016г. / 07 12ч.
Илияна Николова
Снимка: Refan

Снимка: Refan

За старта на малък собствен бизнес не трябват нито много пари, нито кредити, нито връзки. Достатъчни са предприемчивост и креативно мислене. Тази изпитана формула на динамичната и модерна фирма за парфюмерия и козметика REFAN работи безотказно в над 400 бутика в България и в още 50 страни на 5-те континента.

На изложението „Нови бизнес идеи“, което ще се проведе на 4-ти и 5-ти ноември в Sofia Event Center, Парадайс Център, REFAN ще представи за първи път пред български предприемачи четири бизнес възможности, гарантиращи добри доходи и бърза 100% възвръщаемост на вложените средства.

Gift Shop за 600 лв. е името на стартовия бизнес пакет на REFAN. Той включва продукти от утвърдени и разпознаваеми козметични серии на световноизвестната козметична компания. Като добавка фирмата предоставя универсална и атрактивна украса за витрина на стойност 200 лв.

Small Family business дава два варианта за начало на семеен бизнес и за разширяване на вече съществуващ такъв. Единият бизнес пакет е на стойност 1600 лв., вторият е за 2400 лв. И двата пакета дават възможност за закупуване на наливна парфюмерия и аксесоари към нея. В тях REFAN включва и допълнителната си фирмена подкрепа, като предоставя специализирано оборудване от стъкленици и стелажи на стойност, равна на стойността на закупения от клиента пакет (съответно 1600 лв. и 2400 лв).

Четвъртата възможност е франчайз пакет за 6000 лв. Той позволява на най-предприемчивите да отворят собствен магазин REFAN и да станат част от франчайз веригата на компанията. Пакетът включва асортимент от над 500 артикула, разпределени в различни продуктови категории: парфюмерия, козметика, сапуни, свещи, аксесоари и др. Към този пакет от REFAN предоставят като добавка цялостно оборудване с фирмена визия, стъкленици с патентован дизайн, рекламни материали, транспорт.

Всичко за предлаганите от REFAN бизнес пакети за стартиране на малък семеен бизнес можете да научите, като посетите щанда на компанията в рамките на изложението „Нови бизнес идеи“на 4-ти и 5-ти ноември. Специалисти от фирмата ще дадат подробна информация и компетентни и изчерпателни отговори на вашите въпроси.

Снимка: Refan

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати