Свободно време

80-годишен дядо модел – истинска сензация

За ума няма възраст

08.11.2016г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: boredpanda

Снимка: boredpanda

Източните народи са известни със своите мъдрости и дълголетие. Невероятно е, но ако сравните един възрастен човек от Китай например с европеец, ще видите колко по-младолик е китаецът. Няма съмнение, че това се дължи на начина на живот, практикуван от всеки един от тях.

Днес споделяме няколко забележителни фотографии от едно по-различно модно дефиле. Представяме ви 80-годишният Wang Deshun. Той е китайски художник и актьор и наскоро направи своето първо модно дефиле.

Wang дебютира по време на китайската модна седмица и само за дни стана истинска сензация. Заради неговата харизма и много добра физическа форма, започнали да го наричат „най-горещият китайски дядо“.

„Всичко зависи от състоянието на ума,а не от възрастта. Природата определя възрастта, но вие определяте ума.“ – споделя моделът.

Според модерния дядо, човек никога не е твърде стар, за да опита нещо ново. Той съветва дизайнерите да гледат и към по-възрастната част от населението, когато създават своите модни колекции.

Това модно дефиле определено е повратна точка за художника и няма съмнение, че примерът му ще вдъхнови много хора да повярват повече в себе си и в мечтите си.

Снимки: boredpanda

Коментирай