Свободно време

Десислава Генчева – новата ни първа дама

С не по-малко елегантна фигура от Мелания Тръмп

15.11.2016г. / 14 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Този месец ще запомним с две важни събития – изборите в САЩ и изборите в България. След като разгледахме профила на забележителната Мелания Тръмп, време е да обърнем внимание и на първата дама на петия президент на Република България – Десислава Генчева. Едно от любопитните неща е, че тя и първата дама на САЩ са връстнички.

ДесиславаГенчева е родена в Бургас и е възпитаничка на Английската гимназия. Следвала е финанси и маркетинг. С Румен Радев ги среща работата, тъй като тя е заемала длъжността на PR специалист във ВВС по времето, когато генерал Радев е на пост. Неотдавна се появиха и информации за конфликти на интереси относно назначаването ѝ на тази длъжност.

Десислава Генчева напуска длъжността ПР, когато генералът официално се оттегля от поста си. Въпреки спекулациите, които се появиха по неин адрес, Генчева не е любовница, а съпруга номер две на новия президент.

От първия си брак с депутата от БСП Георги Свиленски има син. Всъщност и за Радев това е втори брак, а официално връзката им е узаконена през август тази година. Новата първа дама изглежда няма да остане зад кадър, както направи съпругата на президента Росен Плевнелиев.

По време на кандидат-президентската кампания, тя не спираше да подкрепя своята половинка, в последните дни дори си позволи в личния си профил в социалната мрежа facebook да отправи критики към опонента на съпруга си в надпреварата за президентския стол.

Дали ще продължава да подкрепя своята половинка и занапред, предстои да разберем. Едно е сигурно – със съпруга PR специалист, новият български президент определено ще има предимството в това да бъде много по-добре подготвен за редица важни изяви, които му предстоят. Любопитно е през следващите месеци дали Десислава Генчева и Мелания Тръмп ще се срещнат на някоя служебна визита. Какво биха си казали?

Свързани статии

Часове след победата на Румен Радев, Генчева веднага попадна под критиките на медии относно визията и стайлинга си в деня на балотажа. Не се съмняваме, че през следващите месеци тя ще внесе определени корекции и подобрения във визията си.

Но не може да се отрече, че нашата първа дама също има елегантна фигура, останалото оставяме на стилистите.

Снимка: Булфото

Коментирай
8 rate up comment 9 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Общо взето на снимката има един носорог, един хипопотам, и един жираф.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Стйлингът й е удивително несполучлив. Изглежда евтино и е далеч от това, което един специлист PR би препоръчал, та не знам какво разбира и от това. Тенът й е *** като на човек от малцинството, а прическата като на медицинска сестра (не че имам лошо мнение за мед. сестри). Лошо, лошо, лошо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 6 rate down comment
the Great Alex ( преди 7 години )
Требе некой скоро да обЯсни на таа "дама" да не пазарува дрешки от сергиите по пазарите. И обуща. Оти че скита по света со Вашите плАтени данЪци. Я нема да плащам, язе мо'ем си го фърлим моат БГ пАспорт, оти имам друг - Македонски.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар